Välimeren risteilyt

Kenties maailman monipuolisin risteilykohde sijaitsee yllättävän lähellä! Välimeren risteilyt tarjoavat vertaansa vailla olevia kokemuksia. Historiallisia suurkaupunkeja, pieniä värikkäitä kyliä, vuoristoisia rantamaisemia ja upeita hiekkarantoja. Tarjoamme risteilyjä Välimerellä ympäri vuoden.

Läntinen Välimeri, La Spezia
Läntinen Välimeri, La Spezia

Välimeri on maailman toiseksi suosituin risteilyalue, eikä ihme. Espanja, Ranska, Italia, Kreikka, sekä Adrianmeren alueen maat ovat myös Suomalaisten suosikkilomakohteita.

Välimeren risteilyllä voi tehdä todella monipuolisen kiertomatkan helposti ja mukavasti maailmanperintökohteesta toiseen, kilometrien pituiselta hiekkarannalta tulivuoren huipulle tai harrastaa saarihyppelyä ja nautiskella Välimerellisen keittiön antimista. Maistele simpukoita Nizzassa, nauti pizzasta Napolissa, herkuttele Gelatolla Sisiliassa, napostele tapaksia Espanjassa tai jaa keittiömestarin suosikkisouvlaki rakkaasi kanssa, Mykonoksen tuulimyllyjen kupeessa.

Risteily Välimerellä on erinomainen valinta koska tahansa. Kesällä kelit on parhaimmillaan ja tarjontaa on eniten. Talvella puolestaan satamakohteissa ei ole ruuhkaa ja nähtävyyksiin voi tutustua omassa rauhassa, ilman jonoja. Keväällä ja Syksyllä Välimerellä on yleensä miellyttävä lämpötila ja hyviä tarjouksia on saatavilla. Ota varaslähtö kesään keväisellä Välimeren risteilyllä tai päätä mökkikausi tyylikkäästi all inclusive -lomalla laadukkaalla laivalla, parhaassa seurassa. Välimeren risteily on kokemus vailla vertaa.

Satamiin

Löytyi