Aasian risteilyt

Suurin maanosa Aasia on eksoottinen risteilykohde. Suosittuja risteilyjä ovat Singaporesta ja Hong Kongista lähtevät Kaakkois-Aasian risteilyt sekä Japanista ja Kiinasta lähtevät Itä-Aasian risteilyt. Voit myös tehdä laajemman Aasian kiertomatkan risteillen.

Aasia
Aasia

Suorilla lennoilla talveksi lämpöön ja vähän eksoottisempiin kohteisiin pääsee miellyttävästi risteilylaivan kyydissä. Voit samalla matkalla tutustua esimerkiksi Eteläiseen Kiinaan, Vietnamiin, Kambodzaan ja Thaimaahan. Tai miltä kuulostaa keväinen Japani ja kauniisti kukkivat kirsikankukat? Risteilyreittien varrella sijaitsee myös Myanmar, Indonesia ja Philippiinit.

Kahden viikon Kaakkois-Aasian risteily lienee suosituin vaihtoehto suomalaisten keskuudessa. Vietät päivät maissa tutustumassa suurkaupunkeihin ja maailmanperintökohteisiin sekä illat risteilylaivalla laadukkaan viihdeohjelman ja hyvän ruoan parissa. Aamulla kun raotat hytin verhoja, edessäsi avautuu jälleen täysin uusi maisema, uusi kulttuuri ja uudet seikkailut.

Lähes kaikilla suurimmilla varustamoilla on runsaasti tarjontaa myös Aasiassa. Voit jopa yhdistellä kaksi tai useampia risteilyjä ja tehdä Aasian risteilystäsi kattavan kiertomatkakokemuksen. Kysy parhaat vinkit Aasian risteilyihin asiantuntijaltamme tai valitse oma suosikkisi nettisivuiltamme.

Löytyi