MSC Cruises -risteilyt
23

MSC Cruises -risteilyt

Italialainen MSC on tunnettu erityisesti Välimeren risteilyistään, mutta varustamo risteilee myös Karibialla, Pohjois-Euroopassa ja Persianlahdella. MSC:llä on moderni ja ympäristöystävällinen laivasto. Varustamo kompensoi kaikkien matkustajien risteilystä aiheutuneet hiilidioksidipäästöt. Erityisesti lapsiperheet arvostavat myös MSC:n edullisia risteilyhintoja ja hyviä lapsialennuksia.

Lapsiperheille hyvät...
Toiminnantäyteistä r...
Ensikertalaisille ri...

MSC Cruises on maailman suurin yksityisomisteinen risteilyvarustamo. Varustamon Italialaiset juuret näkyvät laivoilla Välimerellisessä keittiössä, kansainvälisessä matkustajakunnassa, aktiviteettien ja tapahtumien suuressa määrässä sekä lapsiystävällisyydessä. MSC:n risteilyillä ei todellakaan käy aika pitkäksi. Lapset viihtyvät vesipuiston vesiliukumäissä tai kiipeilypuistossa sekä lasten klubeilla. Risteilykokemus vauhdikkaammasta päästä on myös vaijeriliuku yläkannelta toiselle! Aikuisille on tarjolla useita uima-allaskansia auringonottoon ja rentoutumiseen päivällä sekä laadukasta viihdeohjelmaa iltaisin. Aurea Spassa voi rentoutua kylpylän monipuolisella saunaosastolla tai Balilaisissa kylpylähoidoissa. Laadun takeena MSC tekee yhteistyötä tuttujen kansainvälisten brändien kanssa, kuten lastenklubeissa Legon kanssa. Mikäli haluat vain parasta risteilylaatua ja boutique-tyylistä majoitusta ja palveluita sekä suuren laivan puitteet, on valintasi MSC Yacht Club konsepti, jossa hytit ovat sviittejä hovimestarin palveluineen. MSC:llä on pysyvä tarjous kanta-asiakkaille. MSC:n Voyger's Clubin jäsenet saavat automaattisen 5% alennuksen risteilyhinnoista, aina. Tämän edun saadakseen ei tarvitse olla etukäteen MSC:n kanta-asiakas vaan myös jonkun toisen risteilyvarustamon kanta-asiakkuus oikeuttaa etuun.

MSC Cruises sopii parhaiten:

  • Lapsiperheille, jotka arvostavat erinomaisia lapsialennuksia.
  • Pariskunnille ja kaveriporukoille ensimmäiseksi risteilykokemukseksi.
  • Kun haluat valita mahdollisimman ympäristöystävällisen risteilyn.
  • Jos arvostat Etelä-Eurooppalaista tunnelmaan enemmän kuin Amerikkalaista.
  • Kun haluat matkustaa Välimerelle myös korkeasesongin ulkopuolella.

MSC Cruisesin matkustusluokat

MSC Cruisesilla on tarjonnassaan neljä erilaista matkustusluokka: Bella, Fantastica, Aurea ja Yacht-Club. Matkustusluokkien hintaan sisältyy erilaisia palveluita ja etuja. Kaikkien risteilyiden hintaan sisältyy vähintään Bella-luokan edut.

Bella-, Fantastica- ja Aurea-luokka on saatavilla kaikilla MSC:n aluksilla. Yacht Club-luokka on saatavilla ainoastaan seuraavilla MSC:n aluksilla: MSC Bellissima, MSC Divina, MSC Euribia, MSC Fantasia, MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Seascape, MSC Seashore, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Splendida, MSC Virtuosa, MSC World Europa ja MSC World America.

Bella-luokka
Fantastica-luokka
Aurea-luokka
Yacht Club-luokka

Hyvä tietää MSC Cruises risteilyistä

Mitä MSC Cruises risteilyjen hintaan sisältyy?
Mitä MSC Cruises risteilyjen hintaan ei sisälly?
Alaikäisen kanssa matkustaminen
Alkoholijuomien nauttiminen laivalla
Hyttipalvelija
Kanta-asiakasohjelma Voyagers Club
Laivalta poistuminen
Lapsiperheet
Lasten kerhot
Lemmikkieläimet risteilyllä
Lääkäripalvelut
Maksuvälineet ja valuutta laivalla
MSC for me -sovellus
Online Check-in
Pukeutuminen risteilyllä
Risteilyn ohjelma
Ruokailut laivalla
Sähkövirta ja vaatehuolto
Terveysrajoitukset ja raskaus
Tupakointi laivalla
Varauksen hallinnointi
WiFi-yhteys laivoilla

Juomapaketit risteilyllä

Juomat eivät sisälly risteilyn hintaan. Laivalla voi ostaa juomia baareista ja ravintoloista yksittäin. Voit myös lisätä varauksellesi juomapaketin lisämaksusta ja silloin ei tarvitse huolehtia laivalla juomien hinnoista tai juomarahoista. Alla tarkempaa tietoa eri juomapakettien sisällöstä.

Juomapaketti on voimassa risteilyn jokaisena päivänä. Juomapaketti on otettava kaikille samassa hytissä yöpyville tai yhdessä matkustaville, jos toiveena on ruokailla yhteisesti. Tämä koskee myös alaikäisiä (3-17 vuotiaat tai Karibialla 3-20 vuotiaat), heidän on otettava oma lastenversio paketista. Alle kolmevuotiaille lapsille ei ole pakko ottaa pakettia.

Easy Package
Easy Plus Package
Premium Extra Package
Alcohol-Free Package
Minors Package

Tutustu Norjan vuonoristeilyihin tällä videolla

MSC PINTAA SYVEMMÄLTÄ

MSC CRUISES KOHOKOHTIA

Lasten suosikki

Risteilyvarustamo MSC on Italialainen perheyhtiö ja lapsiperheet ovat varustamon filosofiassa toiminnan keskiössä. MSC:n laivoilta löydätkin paljon lisävuoteellisia hyttejä ja alan parhaat lapsialennukset. Perheen pienimpien viihtyvyyteen on myös panostettu paljon. Kansainväliset lastenklubit, LEGO yhteistyö, vesipuistot liukumäkineen, 4D elämysteatteri, formulasimulaattori, sisäjalkapallohalli, vaijeriliuku, valtavat videopelisalit, keilarata ja teinidisko edustavat vain osaa lapsille ja nuorille suunnatuista palveluista.

Laiva

Löytyi