logotype
Valikko
MSC Cruises -risteilyt
20

MSC Cruises -risteilyt

Italialainen MSC on tunnettu erityisesti Välimeren risteilyistään, mutta varustamo risteilee myös Karibialla, Pohjois-Euroopassa ja Persianlahdella. MSC:llä on moderni ja ympäristöystävällinen laivasto. Varustamo kompensoi kaikkien matkustajien risteilystä aiheutuneet hiilidioksidipäästöt. Erityisesti lapsiperheet arvostavat myös MSC:n edullisia risteilyhintoja ja hyviä lapsialennuksia.

Lapsiperheille hyvät...
Toiminnantäyteistä r...
Ensikertalaisille ri...

MSC Cruises on maailman suurin yksityisomisteinen risteilyvarustamo. Varustamon Italialaiset juuret näkyvät laivoilla Välimerellisessä keittiössä, kansainvälisessä matkustajakunnassa, aktiviteettien ja tapahtumien suuressa määrässä sekä lapsiystävällisyydessä. MSC:n risteilyillä ei todellakaan käy aika pitkäksi. Lapset viihtyvät vesipuiston vesiliukumäissä tai kiipeilypuistossa sekä lasten klubeilla. Risteilykokemus vauhdikkaammasta päästä on myös vaijeriliuku yläkannelta toiselle! Aikuisille on tarjolla useita uima-allaskansia auringonottoon ja rentoutumiseen päivällä sekä laadukasta viihdeohjelmaa iltaisin. Aurea Spassa voi rentoutua kylpylän monipuolisella saunaosastolla tai Balilaisissa kylpylähoidoissa. Laadun takeena MSC tekee yhteistyötä tuttujen kansainvälisten brändien kanssa, kuten lastenklubeissa Legon kanssa ja viihdepuolella legendaarisen Cirque du Soleilin kanssa. Mikäli haluat vain parasta risteilylaatua ja boutique-tyylistä majoitusta ja palveluita sekä suuren laivan puitteet, on valintasi MSC Yacht Club konsepti, jossa hytit ovat sviittejä hovimestarin palveluineen. MSC:llä on pysyvä tarjous kanta-asiakkaille. MSC:n Voyger's Clubin jäsenet saavat automaattisen 5% alennuksen risteilyhinnoista, aina. Tämän edun saadakseen ei tarvitse olla etukäteen MSC:n kanta-asiakas vaan myös jonkun toisen risteilyvarustamon kanta-asiakkuus oikeuttaa etuun.

MSC Cruises sopii parhaiten:

  • Lapsiperheille, jotka arvostavat erinomaisia lapsialennuksia.
  • Pariskunnille ja kaveriporukoille ensimmäiseksi risteilykokemukseksi.
  • Kun haluat valita mahdollisimman ympäristöystävällisen risteilyn.
  • Jos arvostat Etelä-Eurooppalaista tunnelmaan enemmän kuin Amerikkalaista.
  • Kun haluat matkustaa Välimerelle myös korkeasesongin ulkopuolella.

MSC Cruisesin matkustusluokat

MSC Cruisesilla on tarjonnassaan neljä erilaista matkustusluokka: Bella, Fantastica, Aurea ja Yacht-Club. Matkustusluokkien hintaan sisältyy erilaisia palveluita ja etuja. Kaikkien risteilyiden hintaan sisältyy vähintään Bella-luokan edut.

Bella-, Fantastica- ja Aurea-luokka on saatavilla kaikilla MSC:n aluksilla. Yacht Club-luokka on saatavilla ainoastaan seuraavilla MSC:n aluksilla: Seashore, Seaside, Seaview, Splendida, Meraviglia, Fantasia, Divina, Bellisima, Grandiosa ja Virtuosa.

Bella-luokka
Fantastica-luokka
Aurea-luokka
Yacht Club-luokka

Hyvä tietää MSC Cruises risteilyistä

Mitä MSC Cruises risteilyiden hintaan sisältyy?
Mitä MSC Cruises risteilyiden hintaan ei sisälly?
Lasten kerho
Tupakointi laivalla
Lemmikkieläimet risteilyllä
WiFi-yhteys laivoilla
Varauksen hallinnointi
Online Check-in

Juomapaketit risteilyllä

Juomat eivät sisälly risteilyn hintaan. Laivalla voi ostaa juomia baareista ja ravintoloista yksittäin. Voit myös lisätä varauksellesi juomapaketin lisämaksusta ja silloin ei tarvitse huolehtia laivalla juomien hinnoista tai juomarahoista. Alla tarkempaa tietoa eri juomapakettien sisällöstä

Easy Package
Easy Plus Package
Premium Extra Package
MSC for me -sovellus

Tutustu Norjan vuonoristeilyihin tällä videolla

MSC PINTAA SYVEMMÄLTÄ

MSC CRUISES KOHOKOHTIA

Lasten suosikki

Risteilyvarustamo MSC on Italialainen perheyhtiö ja lapsiperheet ovat varustamon filosofiassa toiminnan keskiössä. MSC:n laivoilta löydätkin paljon lisävuoteellisia hyttejä ja alan parhaat lapsialennukset. Perheen pienimpien viihtyvyyteen on myös panostettu paljon. Kansainväliset lastenklubit, LEGO yhteistyö, vesipuistot liukumäkineen, 4D elämysteatteri, formulasimulaattori, sisäjalkapallohalli, vaijeriliuku, valtavat videopelisalit, keilarata ja teinidisko edustavat vain osaa lapsille ja nuorille suunnatuista palveluista.

Laiva

Löytyi