Ajaccio Korsika
Ajaccio Korsika

Risteilyt Ajaccio Korsika

Ajaccio on risteilysatama moneen makuun – helppo tutustua kävellen, täynnä hyviä ravintoloita ja hyvin varustettuja uniikkeja kauppoja. Kaupunkia on siunattu niin kauniilla satamalla, että paikalliset taiteilijatkin kilpailevat keskenään parhaista maalauspaikoista.

Välimeren aurinkoisena aamuna satama kimaltelee kuin safiirisävytetty leikattu lasi. Kehnommallakin historiatutkijalla ei kulu pitkää aikaa selvittää kuka Ajaccion suosikkipoika on: useita kaupungin katuja on nimetty Napoleon Bonaparten mukaan, joka syntyi täällä 15. elokuuta 1769, vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun ranskalaiset valloittivat Korsikan saaren.

Voit edelleen nähdä italialaisia vaikutteita kaupungin kadunnimissä ja paikallisessa keittiössä. Vaikka ruokakulttuuri on pohjimmiltaan ranskalaista, täällä keittiöissä käytetään ronskimmin mausteita ja sianliha toimii yleisesti suosittuna ainesosana. Kauppojen ja ravintoloiden osalta Ajacciota pidetään kuitenkin täysin ranskalaistyylisenä. Kaupungilta voit odottaa kauniita konditorioita, tyylikkäitä muotiliikkeitä ja näyteikkunoita, jotka ovat pullollaan naisten kauneudenhoitotuotteita. Ajaccio on tyypillinen saari: kaikki on tuontitavaraa, joka näkyy hintalappuissa.

Ajaccio on risteilysatama moneen makuun.

Löytyi

Muita kohteita