Rooma, Italia
Rooma, Italia

Risteilyt Civitavecchia (Rooma)

Rooma on unohtumaton kaupunki vierailla ja varoitammekin sinua jo heti alkuun: kun olet kokenut kaupungin tunnelman, haluat varmasti palata takaisin.

Leonardon, Michelangelon ja paavien maan pääkaupunki Rooma on nykyään elävä museo, jossa on upeita taideteoksia, ainutlaatuista arkkitehtuuria ja inspiroivia muinaisia ​​nähtävyyksiä. Samanaikaisesti se on elinvoimainen kaupunki 2000-luvun tyyliin.

Monet ensikertaa kaupungissa vierailevat kuvittelevat Rooman suureksi ja ruuhkaiseksi ja yllättyvät luonnonkauniista ympäristöstä, sen kuuluisista seitsemästä kukkulasta ja Tiber-joesta, joka kulkee kaupungin läpi. Ruoka on tietysti upeaa – mitä nyt italialaiselta ruokakulttuurilta voit olettaa. Roomalla on myös epäilemättä yksi maailman tärkeimmistä ainutlaatuisten nähtävyyksien kokoelmista, mukaan lukien Pyhän Pietarin basilika ja Sikstuksen kappeli, Colosseum, Pantheon ja Forum. Jo pelkästään näiden historiallisten monumenttien takia kaupunki on vierailun arvoinen.

Rooma on elävä museo, jossa on upeita taideteoksia, ainutlaatuista arkkitehtuuria ja inspiroivia muinaisia ​​nähtävyyksiä.

Löytyi

Muita kohteita