Genova, Italia
Genova, Italia

Risteilyt Genova

Genova, joka ennen sai vain lyhyen osion matkaoppaista, on käynyt läpi silmiinpistävän uudelleensyntymisen vuoden 1992 jälkeen, jolloin se järjesti kansainvälisen näyttelyn Uuden maailman löytämisen 500-vuotisjuhlan kunniaksi.

Porto Antico on vanha satama lähellä meriterminaalia, jossa monet nykypäivän risteilyalukset telakoituvat. Pohjois-Italian Välimeren ranta on viehättävä sekoitus vanhoja ja uusia rakennuksia, joista löytyy kahviloita, kauppoja, elokuvakompleksi, merimuseo, upea leikki- ja kulttuurikeskus lapsille ja mikä tärkeintä – Euroopan suurin akvaario.

Genova on iso kaupunki, jossa asuu yli 600 000 ihmistä. Genovan tärkein käyntikortti on kaupungin historiallinen keskusta, Piazza de Ferrari, jossa sijaitsee ooppera ja Dogen palatsi, tyylikäs ostoskatu, Via XX Settembre sekä kaupungin kävelykadut, jotka ympäröivät San Lorenzon katedraalia ovat kaikki 10-20 minuutin kävelymatkan päässä Porto Anticosta. Genovalla on rikas historia, mutta se tunnetaan parhaiten Christopher Columbuksesta, jonka kotimaa Genova oli. Kaupunki on pitkään liittynyt myös taiteeseen, ja vuonna 2004 Euroopan unioni nimitti Genovan Euroopan kulttuuripääkaupungiksi.

Genova on iso kaupunki, jossa asuu yli 600 000 ihmistä.

Löytyi

Muita kohteita