Malaga, Espanja
Malaga, Espanja

Risteilyt Malaga

Malaga tarjoaa kiehtovan yhdistelmän kulttuuria, historiaa ja rantoja - nykyaikaisella tunnelmalla. Kaupunki on yksi Andalusian suurimmista aarteista. Upealla lahdella ja palmujen reunustamalla merenrannalla sijaitseva dynaaminen kaupunki on Costa del Solin, Espanjan aurinkorannikon pääkaupunki.

Malaga on loistava paikka vaellella ja tutkiskella erityisesti vanhan kaupungin mutkittelevia reittejä, perinteisiä tavernoja sekä kauniita aukioita ja toreja. Malaga kattaa myös upean arkkitehtuurin ja täältä löytyy tarpeeksi muinaisia ​​rakennuksia pitääkseen historiasta kiinnostuneet onnellisina tuntikausiksi. Toisin kuin Costa del Solin muut bilealueet, kuten Puerto Banus, Torremolinos ja Benalmadena, Malaga on säilyttänyt selvästi perinteisen tunnelmansa.

Malagan viinit ovat enemmän kuin siemailun arvoisia ja turistit voivatkin maistella niitä Antigua Casa de Guardiassa, joka on yksi kaupungin harvoista jäljellä olevista viinikellareista. Voit myös tutustua alueen viinihistoriaan viinimuseossa Malagan historiallisessa keskustassa. Tutustu perinteiseen espanjalaiseen elämään vierailemalla Pedregalejon ja El Palon alueilla kalastusyhteisöissä, joista löytyy Espanjan parhaat merenantimet.

Malaga on ihanteellinen tukikohta myös kaupungin ulkopuolisille retkille. Kaupunki lähialueineen on ainutlaatuinen kalkkikylien, mantelipuiden ja vuorijonojen tilkkutäkki.

right

Malaga on yksi Andalusian suurimmista aarteista.

more
more
sort
more

Muita kohteita