Karibian risteilyt

Aurinkoa, palmusaaria, värikkäitä taloja, turkoosia merta ja letkeää elämänmenoa tulvillaan oleva Karibia on suomalaisten suursuosikki. Täällä risteilevät myös maailman parhaat risteilylaivat. Karibian risteily tarjoaa elämyksellisiä kokemuksia kaikenikäisille.

Coco Cay Bahama
Coco Cay Bahama

Jos olet lähdössä sille "kerran elämässä" risteilylle niin hyvä valinta on suunnata Karibialle. Alueen sadat saaret, kymmenet kulttuurit ja kielet ja ennenkaikkea loputon määrä valkohiekkaisia hiekkarantoja ja nähtävyyksiä luovat puitteet täydelliselle lomalle. Karibialla on myös ihanteellinen ilmasto ja lämmintä ympäri vuoden.

Elämys Cruisesin valikoimista löydät minkä tahansa risteilyn Karibialla. Kysy asiantuntijaltamme mikä varustamo ja laiva on paras vaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi. Lapsiperheille sopii erityisen hyvin uusimmat, suurimmat ja aktiviteeteiltaan monipuolisimmat risteilylaivat. Häämatkalle tai muulle juhlamatkalle on tarjolla ultra-luksusta, kuuden tähden all inclusive -laivoja, joilla on ennennäkemätön palvelutaso, suuremmat hytit/sviitit sekä maailmanluokan gourmet -ruokaelämyksiä. Myös edullisemmin hinnoiteltuja, mutta erityisesti pariskunnille suunnattuja premium -luokan laivoja on paljon valittavissa. Ensikertalaisen pitää myös miettiä mitä kohteita haluaa Karibialla nähdä. Kiinnostaako Maya-alkuperäiskansojen kulttuurihistoria enemmän, kuin esimerkiksi Bahamasaarten koralliriutat tai San Juanin ja Cartagenan kaltaiset espanjalaistyyliset siirtomaakaupungit.

Karibian risteilyn lähtösatamia ovat esimerkiksi Miami, Fort Lauderdale, Puerto Ricon San Juan sekä Martiniquen Fort-de-France. Karibia voidaan jakaa neljään risteilyalueeseen. Nämä ovat Läntinen Karibia, Eteläinen Karibia, Itäinen Karibia sekä Bahamasaaret ja Bermuda.

Satamiin

Löytyi