Celebrity Cruises -risteilyt
16

Celebrity Cruises -risteilyt

Celebrity Cruisesin, maailman tyylikkäimmät risteilylaivat, sopivat erityisesti pariskunnille, jotka arvostavat korkeaa palvelutasoa ja laatuviihdettä.

Pariskunnille
Hemmottelua ja nauti...
"New Luxury" ja All ...
Tyylikkyyttä ja tren...

Celebrity Cruises

Royal Caribbean konsernin Premium-varustamo Celebrity Cruises tarjoaa ensiluokkaisia risteilykokemuksia maailman seitsemällä merellä. Celebrityn kaikki laivat ovat joko uusia tai juuri uusittuja ja hivelevät designillaan, taiteellaan ja innovaatioillaan matkustajien aisteja. Ainutlaatuisesta palvelutasosta ja vieraanvaraisuudesta pitää huolta todella sitoutunut risteilyhenkilökunta. Jos haluat hemmottelu- ja wellness-kokemuksia risteilyllä, on valintasi Celebrity Cruisesin Aqua-class matkustusluokka ja parvekkeellinen hytti. Celebrity on myös kulinaristien ykkösvaihtoehto. Monet ravintolamaailman uusimmista trendeistä löytävät tiensä ensimmäiseksi Celebrityn laivoille, ja onpa sieltä joitakin trendejä myös lähtenyt liikkeelle. Celebrity Cruises tunnetaan myös hyvin edistyksellisenä risteilyvarustamona, jossa kaikilla henkilökunnan edustajilla on tasavertaiset mahdollisuudet edetä urallansa. Tästä esimerkkinä kapteeni Kate McCue, joka työskentelee Celebrityn lippulaivan kapteenina, sekä muu suurilukuinen naisedustus Celebrityn laivojen päällystössä sekä pääkonttorin johtoryhmässä. Celebrity on panostanut huomattavasti myös sateenkaarimatkailuun, suvaitsevaisuuteen ja yhdenvertaisuuteen sen kaikissa muodoissaan. Elämys Cruises on Celebrity Cruisesin päämyyntiedustaja Suomessa.

Celebrity Cruises sopii parhaiten:

  • Pariskunnille, jotka nauttivat laadusta ja erinomaisesta palvelutasosta, samoin kuin hemmottelusta ja pienestä luksuksesta lautasella.
  • Häämatkalaisille, jotka eivät kaipaa vesiliukumäkiä ja lapsilaumoja risteilyllään. Celebrity on yksi romanttisimmista risteilyvarustamoista.
  • Usean pariskunnan ryhmille ja muille porukoille.
  • Sateenkaarimatkailun kohderyhmille.
  • Kulttuurista, historiasta ja itsensä sivistämisestä kiinnostuneille.

LÄHDE CELEBRITY CRUISES NOJATUOLIMATKALLE

CELEBRITY CRUISES KOHOKOHTIA

Ruoka ja juoma

Celebrityllä hyvän ruoan ystävät hemmotellaan pilalle. Parhaimmillaan yhdeltä laivalta löytyy peräti 29 ravintolavaihtoehtoa! Koko Celebrityn ravintolakonseptista on vastuussa Michelin tähdellä palkittu kokki Cornelius Callagher. Makujen ohella Celebrityn ravintoloissa hemmotellaan myös muita aisteja viihde-elementtien sekä design-elementtien avulla.

Laiva

Löytyi