Celebrity Cruises -risteilyt
17

Celebrity Cruises -risteilyt

Celebrity Cruisesin, maailman tyylikkäimmät risteilylaivat, sopivat erityisesti pariskunnille, jotka arvostavat korkeaa palvelutasoa ja laatuviihdettä.

Pariskunnille
Hemmottelua ja nautiskelua kaipaaville
"New Luxury" ja All Inclusive
Tyylikkyyttä ja trendikkyyttä arvostaville

Celebrity Cruises

Royal Caribbean konsernin Premium-varustamo Celebrity Cruises tarjoaa ensiluokkaisia risteilykokemuksia maailman seitsemällä merellä. Celebrityn kaikki laivat ovat joko uusia tai juuri uusittuja ja hivelevät designillaan, taiteellaan ja innovaatioillaan matkustajien aisteja. Ainutlaatuisesta palvelutasosta ja vieraanvaraisuudesta pitää huolta todella sitoutunut risteilyhenkilökunta. Jos haluat hemmottelu- ja wellness-kokemuksia risteilyllä, on valintasi Celebrity Cruisesin Aqua-class matkustusluokka ja parvekkeellinen hytti. Celebrity on myös kulinaristien ykkösvaihtoehto. Monet ravintolamaailman uusimmista trendeistä löytävät tiensä ensimmäiseksi Celebrityn laivoille, ja onpa sieltä joitakin trendejä myös lähtenyt liikkeelle. Celebrity Cruises tunnetaan myös hyvin edistyksellisenä risteilyvarustamona, jossa kaikilla henkilökunnan edustajilla on tasavertaiset mahdollisuudet edetä urallansa. Tästä esimerkkinä kapteeni Kate McCue, joka työskentelee Celebrityn lippulaivan kapteenina, sekä muu suurilukuinen naisedustus Celebrityn laivojen päällystössä sekä pääkonttorin johtoryhmässä. Celebrity on panostanut huomattavasti myös sateenkaarimatkailuun, suvaitsevaisuuteen ja yhdenvertaisuuteen sen kaikissa muodoissaan. Elämys Cruises on Celebrity Cruisesin päämyyntiedustaja Suomessa.

Celebrity Cruises sopii parhaiten:

  • Pariskunnille, jotka nauttivat laadusta ja erinomaisesta palvelutasosta, samoin kuin hemmottelusta ja pienestä luksuksesta lautasella.
  • Häämatkalaisille, jotka eivät kaipaa vesiliukumäkiä ja lapsilaumoja risteilyllään. Celebrity on yksi romanttisimmista risteilyvarustamoista.
  • Usean pariskunnan ryhmille ja muille porukoille.
  • Sateenkaarimatkailun kohderyhmille.
  • Kulttuurista, historiasta ja itsensä sivistämisestä kiinnostuneille.

Hyvä tietää Celebrity Cruises risteilyistä

Mitä Celebrity Cruises risteilyjen hintaan sisältyy?
Mitä Celebrity Cruises risteilyjen hintaan ei sisälly?
Alaikäisen kanssa matkustaminen
Aktiviteetit ja viihde laivoilla
Alkoholijuomien nauttiminen laivalla
Celebrity Cruises sovellus
Hytit ja sviitit
Hyttipalvelija
Häämatkat
Juomapaketit risteilyllä
Kanta-asiakasohjelma Captain's Club
Laivalta poistuminen
Lapsiperheet ja lasten kerhot
Lemmikkieläimet risteilyllä
Lähtöselvitys - Online Check-in
Lääkäripalvelut
Maksuvälineet ja valuutta laivalla
Palvelurahat eli tipit laivan henkilökunnalle
Pukeutuminen risteilyllä
Risteilyn ohjelma
Ruokailut laivalla
Sähkövirta ja vaatehuolto
Terveysrajoitukset ja raskaus
Tupakointi laivalla
Varauksen hallinnointi ja lisäpalveluiden varaaminen risteilylle - Cruise Planner
WiFi-yhteys laivoilla

Celebrity Cruises kohokohtia

Ruoka ja juoma

Celebrityllä hyvän ruoan ystävät hemmotellaan pilalle. Parhaimmillaan yhdeltä laivalta löytyy peräti 29 ravintolavaihtoehtoa! Koko Celebrityn ravintolakonseptista on vastuussa Michelin tähdellä palkittu kokki Cornelius Callagher. Makujen ohella Celebrityn ravintoloissa hemmotellaan myös muita aisteja viihde-elementtien sekä design-elementtien avulla.

Laiva

Löytyi