Princess Cruises -risteilyt
16

Princess Cruises -risteilyt

Ihana, romanttinen, perinteinen ja legendaarinen Princess Cruises on tunnettu myös Lemmenlaiva-televisiosarjasta. Kapteeni Merril Stubing on jo eläköitynyt mutta toimii edelleen Princessin lähettiläänä. Varustamon erikoisuutena on myös kestoltaan pidemmät risteilyt.

TEEMA

Princess Cruises

Princess Cruisesilla on enemmän matkakohteita ja risteilysatamia kuin millään muulla varustamolla. Princessin valikoimissa on yli sata erilaista risteilyä. Viikon, kahden viikon ja kolmen viikon risteilyjen lisäksi tarjonnassa on myös kuukauden ja kahden mittaisia risteilyjä sekä yli sata päivää kestäviä risteilyjä maailman ympäri. Vuosittain Princessin laivat vierailevat noin 280. satamassa seitsemällä mantereella. Princess Cruises -laivojen kapteeneilla on oikeus vihkiä pareja avioliittoon ja häämatka-risteilyt sekä vuosipäivämatkat ovatkin suuressa suosiossa.

Princess risteilykokemus on perinteinen loistoristeilykokemus. Risteilyllä illalliselle pukeudutaan juhlavasti ja tarjolla on myös tyylikäs kello viiden teetarjoilu. Mustaan juhlapukuun ja valkoisiin hansikkaisiin pukeutuneet tarjoilijat kantavat pöytään uskomattomia herkkuja ja jousikvartetto soittaa klassista musiikkia taustalla.

Princess Cruises sopii parhaiten:

  • Pariskunnille (50+)
  • Häämatkalaisille jotka ovat jo toisella kierroksella
  • Jos haluaa osallistua pitkille risteilyille rauhassa ja laadukkaasti
  • Alaskan risteilyksi
  • Kun nauttii siitä että illalliselle pukeudutaan tyylikkäästi

Princess Cruises risteilytarjoukset

UPEITA RISTEILYKOHTEITA JA LEMMENLAIVOJA

PRINCESS CRUISES KOHOKOHTIA

280 risteilysatamaa

Princess Cruises vie sinut useampiin risteilykohteisiin, kuin mikään muu varustamo. Yhdistä useampi risteily, lomaile pidempään ja säästä. Princessin asiakkaat ovat tottuneita maailman matkaajia.

Laiva

Löytyi