Alaskan risteilyt

Alaskan parhaat palat on koettavissa mukavasti viikon mittaisella risteilyllä. Voit ihastella majesteettisia maisemia kätevästi laivan kannelta käsin. Jäätiköt, valkopäämerikotkat, karhut ja valaat ovat vain osa Alaskan luontonähtävyyksistä. Varaa nyt oma Alaskan elämysristeilysi meiltä.

Alaska
Alaska

Alaska on Yhdysvaltojen ylivoimaisesti suurin osavaltio. Tämä harvaan asutettu osavaltio on luontonähtävyyksiltään omassa luokassaan. 100 luonnonpuistoa, yli 30 000 karhua ja yli puolet koko maapallon jäätiköistä sijaitsee Alaskassa. Jäätiköitä on Alaskassa noin 100 000 kappaletta ja niitä käydään ihastelemassa myös risteilyillä. Alaskan jäätiköiden erikoisuus on se, että monet niistä ulottuvat yhä mereen asti, jolloin risteilylaivalla pääsee hyvin lähelle jäätikköä. Luontoelämysten ohella Alaskassa voi tutustua myös Suuren Kultaryntäyksen aikana rakennettuihin 'Villin Lännen' kyliin sekä monien eri Amerikan alkuperäiskansojen kulttuureihin.

Alaskan risteilyjä on pääsääntöisesti kahdenlaisia. Meno-paluuristeilyjä alkaen Vancouverista tai Seattlesta sekä yhdensuuntaisia risteilyjä, joissa risteilyjen toinen satama on Alaskan suurimman kaupungin Anchoragen lähistöllä. Näillä yhdensuuntaisilla risteilyillä päästään tutustumaan myös kuuluisaan Hubbardin jäätikköön. Kysy lisää Alaskan risteilykokemuksia asiantuntijaltamme tai varaa oma risteilysi nettisivuiltamme.

Löytyi