Hyvä tietää risteilyistä

Risteilylaivat ovat kuin kelluvia hotelleja, mutta paljon monipuolisempia. Palvelutaso on aivan omassa luokassaan ja majoituksen lisäksi laivalla syödään hyvin parhaimmillaan kymmenissä eri ravintoloissa ja käydään illallisen jälkeen vaikka teatterissa. Risteilyä suunnitellessa voi tulla mieleen lukuisia erilaisia kysymyksiä tulevasta matkasta. Elämys Cruises on täällä sinua varten, tarkoituksenamme auttaa juuri sen oikean risteilyn valinnassa ja helpottamassa myös risteilylle valmistautumista.

Risteilyä suunnitellessa voi tulla mieleen lukuisia erilaisia kysymyksiä tulevasta matkasta. Elämys Cruises on täällä sinua varten, tarkoituksenamme auttaa juuri sen oikean risteilyn valinnassa ja helpottamassa myös risteilylle valmistautumista. Oletko suunnittelemassa ensimmäistä risteilyäsi ja et tiedä mitä kaikkea risteilyn hinta pitää sisällään? Tuleeko risteilymatkaan yllättäviä lisäkuluja? Mitä kaikkea laivalla voi tehdä? Mitä pakata mukaan? Pohdituttaako erikoisruokavaliot tai matkustajien erityistarpeet? Onko laivalla tekemistä myös lapsille? Tippauskulttuuri? Nettiyhteydet? Risteilyllä on täysihoito mutta mitä juomat maksaa? Mitä tapahtuu laivan ollessa satamassa? Entä silloin kun laiva on koko päivän merellä? Miten laivalla maksetaan lisäpalveluista? Onko jotain ikärajoja?

Näihin kysymyksiin, ja moniin muihin pyrimme vastaamaan tällä sivulla. Lisätietoja saa aina risteilyasiantuntijoiltamme, ota rohkeasti yhteyttä chatilla, puhelimella tai sähköpostilla.

Ajankohtaista tietoa liittyen koronavirukseen löydät täältä >>

Alta löydät yleistietoa risteilyistä. Nämä tiedot on pyritty tekemään yleispäteviksi mutta siitä huolimatta risteilykokemuksissa on paljon risteilyvarustamokohtaisia eroavaisuuksia.