Royal Caribbean -risteilyt

Royal Caribbean on suomalaisten suosikkivarustamo ja yksi maailman suurimmista risteilylomien järjestäjistä. Suomessa rakennetut, maailman suurimmat ja ihmeellisimmät laivat luovat Royal Caribbean kokemuksia, jotka ovat risteilymaailmassa aivan omassa luokassaan.

Royal Caribbean
Royal Caribbean

Royal Caribbean International

Royal Caribbean Cruises Ltd. on maailmanlaajuisesti tunnettu risteily-yritys, joka omistaa 26 laivan Royal Caribbean International -laivaston. Risteilyt suuntautuvat yli 300 kohteeseen, yli 70 maahan, kuudessa maanosassa. Varustamo on yli 40 vuoden ajan tarjonnut vierailleen maailman moderneimman ja innovatiivisimman risteilylaivaston, monipuolisia risteilyreittejä suosittuihin kohteisiin ja laajasti palkitun, ystävällisen "Gold Anchor Service” -palvelukonseptin. Varustamon tavoitteena on aina ylittää asiakkaittensa odotukset ja tarjota paras mahdollinen risteilykokemus koko perheelle. Royal Caribbean on myös onnistunut tavoitteessaan ja todisteena tästä on suuri määrä lojaaleja kanta-asiakkaita. Elämys Cruises on Royal Caribbeanin päämyyntiedustaja Suomessa.

Royal Caribbean sopii parhaiten:

  • Pariskunnille, jotka haluavat olla lomallaan aktiivisia ja nauttivat hyvästä viihteestä sekä WOW-elämyksistä.
  • Lapsiperheille. Tekemistä ja toimintaa on tarjolla kaikenikäisille lapsille ja nuorille enemmän kuin tarpeeksi.
  • Ensi kertaa risteileville. Jos olet lähdössä sille "kerran elämässä" -risteilylle niin miksi et lähtisi maailman suurimmalle laivalle?
  • Kolmen sukupolven (3G) matkalle. Royal Caribbeanin risteilyillä viihtyvät vauvasta vaariin, ihan kaikki.
  • Ensimmäiselle (ja ainoalle) häämatkalle.

Kaikkien aikojen risteilymatka!

Ultimate World Cruise 2023-2024

Lähde nauttimaan once in the lifetime -risteilyelämyksestä maailman ympäri. Royal Caribbeanin huippualus Serenade of the Seas kiertää maailmaa 274 päivää pysähtyen yli 60 maassa seitsemällä eri mantereella. Mukaan pääsee alk. 50.495 €/hlö.

LUE LISÄÄ
right

LAHJAKORTIT HYÖTYKÄYTTÖÖN

Huippuetuja Royal Caribbean "Future Cruise Credit" lahjakorttien haltijoille

Peruuntuiko risteilysi koronan takia? Haluatko hyödyntää saamasi lahjakortin/voucherin? Nyt on oikea aika tehdä uusi risteilyvaraus! Voit varata Future Cruise Credit (FCC) -lahjakortilla uuden risteilyn, jonka lähtöpäivä on viimeistään 31.12.2022. Ja kun varaat risteilysi meiltä, saat lisäedun matkallesi.

Saat joko 50 € arvoisen Lähitaksi -lahjakortin tai ilmaisen pysäköinnin Lentoparkissa risteilymatkan ajaksi. Nämä edut ovat tarjolla ainoastaan Royal Caribbeanin FCC -lahjakortin haltijoille ja edellytyksenä on risteilyvarauksen tekeminen Elämys Cruisesin kautta lokakuun 2021 aikana.

HUOM. Sillä ei ole väliä mistä varasit peruuntuneen risteilysi, voit varata uuden risteilysi mistä haluat ja samalla hyödyntää saamasi lahjakortin. Voit myös luovuttaa oman lahjakorttisi eteenpäin kaverille, jos et itse pääse ensi vuonna risteilylle. Varaa risteilysi nettisivuiltamme tai ota yhteyttä Royal Caribbean asiantuntijaamme, Petri Siréniin myynti@elamyscruises.com. Elämys Cruises on Royal Caribbeanin päämyyntiedustaja Suomessa.

VARAA RISTEILY
right

NYT RISTEILLÄÄN

Royal Caribbeanin risteilyt ovat nyt käynnissä terveysturvallisesti

Eri risteilylaivoilla ja risteilyalueilla on erilaiset käytännöt koronarokotus- ja testivaatimusten suhteen. Samoin on erilaisia käytäntöjä maskien käyttöön eri risteilyillä. Oheisesta linkistä pääset katsomaan ajantasaiset vaatimukset kullekin risteilylle ja laivalle erikseen.

LUE LISÄÄ TERVEYSASIOISTA
right

ODOTTAMISEN ARVOINEN LOMA!

Royal Caribbeanin Euroopan ja Välimeren risteilyt vuodelle 2022 ovat nyt myynnissä

Nyt kannattaa varmistaa laadukas risteilyloma ensi vuodelle. 2022 kevään, kesän ja syksyn Välimeren risteilyt ovat nyt myynnissä. Suursuosikkeja ovat esimerkiksi maailman suurimman laivan, keväällä 2022 valmistuvan Wonder of the Seas:in risteilyt Barcelonasta ja toisen uutukaisen Odyssey of the Seas:in risteilyt Roomasta.

Katso laivojen ja risteilysatamien lyhyt esittely oheisesta videosta ja sukella mukaan suunnittelemaan ensi vuoden parasta lomamatkaa.

RisteilyÄssän vinkit Royal Caribbeanille

Petri Sirén

Suomessa rakennettuja maailman suurimpia laivoja. Risteilymaailman paras viihdeohjelma ja huimimmat aktiviteetit. Innovatiivisimmat laivat ja loppuun asti hiottu palvelukonsepti. Toinen toistaan mielenkiintoisempia teemaravintoloita, joista monen ruokalistat ovat julkkiskokkien suunnittelemia. Royalin pääsuunnittelija ja visionääri Harri Kulovaara tiimeineen on suunnitellut laivoja, jotka ovat näkemisen ja kokemisen arvoisia matkakohteita itsessään.

Royal Caribbeanin asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa ja asiakkaat palaavat risteilyille kerta toisensa jälkeen. Vinkkinä risteilylle on, että Osallistu, Kokeile ja Heittäydy. Lähde mukaan erilaisiin aktiviteetteihin, kilpailuihin, arvontoihin ja osallistu ilmaisille kursseille. Laivan muut matkustajat ovat myös parasta viihdettä, sillä Amerikkalaiset jos ketkä heittäytyvät täysillä rientoihin. Käy katsomassa kaikki laivan showt, sillä ne ovat oikeasti huippuluokkaa. Ja pienestä lisämaksusta huolimatta, testaa edes joitakin laivan erikoisravintoloita, sitä et tule katumaan.

ROYAL CARIBBEAN KOHOKOHTIA

right

Viihde

Kautta historiansa Royal Caribbean on erottautunut kilpailijoistaan laadukkaalla viihdetarjonnalla sekä kaikista huimimmilla aktiviteeteilla. Broadway- ja jäätanssinäytösten ohella laivalla on esiintymässä alansa parhaita akrobaatteja, uimahyppääjiä, kuviouimareita, koomikoita ja taikureita. Näiden ammattilaisten ohella myös koko muu laivan henkilökunta osallistuu matkustajien viihdyttämiseen.

Laiva

more
more
sort
more