Royal Caribbean -risteilyt
28

Royal Caribbean -risteilyt

Royal Caribbean on suomalaisten suosikkivarustamo ja yksi maailman suurimmista risteilylomien järjestäjistä. Suomessa rakennetut, maailman suurimmat ja ihmeellisimmät laivat luovat Royal Caribbean kokemuksia, jotka ovat risteilymaailmassa aivan omassa luokassaan.

Pariskunnille
Lapsiperheille
Aktiivisille matkust...
Elämyksia ja laatuvi...

Royal Caribbean International

Royal Caribbean Cruises Ltd. on maailmanlaajuisesti tunnettu risteily-yritys, joka omistaa 26 laivan Royal Caribbean International -laivaston. Risteilyt suuntautuvat yli 300 kohteeseen, yli 70 maahan, kuudessa maanosassa. Varustamo on yli 40 vuoden ajan tarjonnut vierailleen maailman moderneimman ja innovatiivisimman risteilylaivaston, monipuolisia risteilyreittejä suosittuihin kohteisiin ja laajasti palkitun, ystävällisen "Gold Anchor Service” -palvelukonseptin. Varustamon tavoitteena on aina ylittää asiakkaittensa odotukset ja tarjota paras mahdollinen risteilykokemus koko perheelle. Royal Caribbean on myös onnistunut tavoitteessaan ja todisteena tästä on suuri määrä lojaaleja kanta-asiakkaita. Elämys Cruises on Royal Caribbeanin päämyyntiedustaja Suomessa.

Royal Caribbean sopii parhaiten:

  • Pariskunnille, jotka haluavat olla lomallaan aktiivisia ja nauttivat hyvästä viihteestä sekä WOW-elämyksistä.
  • Lapsiperheille. Tekemistä ja toimintaa on tarjolla kaikenikäisille lapsille ja nuorille enemmän kuin tarpeeksi.
  • Ensi kertaa risteileville. Jos olet lähdössä sille "kerran elämässä" -risteilylle niin miksi et lähtisi maailman suurimmalle laivalle?
  • Kolmen sukupolven (3G) matkalle. Royal Caribbeanin risteilyillä viihtyvät vauvasta vaariin, ihan kaikki.
  • Ensimmäiselle (ja ainoalle) häämatkalle.

Hyvä tietää Royal Caribbeanin risteilyistä

Mitä Royal Caribbeanin risteilyjen hintaan sisältyy?
Mitä Royal Caribbeanin risteilyjen hintaan ei sisälly?
Alaikäisen kanssa matkustaminen
Aktiviteetit
Juomapaketit risteilyllä
Lapsiperheet
Lisäpalveluiden varaaminen - Cruise Planner
Lähtöselvitys - Online Check-in
Maksaminen laivalla
Palvelurahat henkilökunnalle
Royal Caribbeanin sovellus
Viihde
Icon of the Seas 2024

IKONI JO SYNTYESSÄÄN - MAAILMAN SUURIN - ICON OF THE SEAS

Maailman suurin risteilylaiva aloittaa risteilyt tammikuussa 2024

Viimeksi näin järisyttävä uutuus on ilmestynyt risteilymarkkinoille vuonna 2009, kun niinikään Turussa rakennettu Oasis of the Seas valmistui. Tammikuussa 2024 aloittaa liikennöinnin Icon of the Seas, joka on järisyttävä laivauutuus ja ylivoimainen vaihtoehto erityisesti perhelomamatkakohteeksi.

LUE LISÄÄ

KAIKKIEN AIKOJEN RISTEILYMATKA!

Ultimate World Cruise 2023-2024

Lähde nauttimaan once in the lifetime -risteilyelämyksestä maailman ympäri. Royal Caribbeanin huippualus Serenade of the Seas kiertää maailmaa 274 päivää pysähtyen yli 60 maassa seitsemällä eri mantereella. Mukaan pääsee alk. 50.495 €/hlö.

LUE LISÄÄ

NYT RISTEILLÄÄN

Royal Caribbeanin risteilyt ovat nyt käynnissä terveysturvallisesti

Eri risteilylaivoilla ja risteilyalueilla on erilaiset käytännöt koronarokotus- ja testivaatimusten suhteen. Samoin on erilaisia käytäntöjä maskien käyttöön eri risteilyillä. Oheisesta linkistä pääset katsomaan ajantasaiset vaatimukset kullekin risteilylle ja laivalle erikseen.

LUE LISÄÄ TERVEYSASIOISTA

Vinkit Royal Caribbeanille

Suomessa rakennettuja maailman suurimpia laivoja. Risteilymaailman paras viihdeohjelma ja huimimmat aktiviteetit. Innovatiivisimmat laivat ja loppuun asti hiottu palvelukonsepti. Toinen toistaan mielenkiintoisempia teemaravintoloita, joista monen ruokalistat ovat julkkiskokkien suunnittelemia. Royalin pääsuunnittelija ja visionääri Harri Kulovaara tiimeineen on suunnitellut laivoja, jotka ovat näkemisen ja kokemisen arvoisia matkakohteita itsessään.

Royal Caribbeanin asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa ja asiakkaat palaavat risteilyille kerta toisensa jälkeen. Vinkkinä risteilylle on, että Osallistu, Kokeile ja Heittäydy. Lähde mukaan erilaisiin aktiviteetteihin, kilpailuihin, arvontoihin ja osallistu ilmaisille kursseille. Laivan muut matkustajat ovat myös parasta viihdettä, sillä Amerikkalaiset jos ketkä heittäytyvät täysillä rientoihin. Käy katsomassa kaikki laivan showt, sillä ne ovat oikeasti huippuluokkaa. Ja pienestä lisämaksusta huolimatta, testaa edes joitakin laivan erikoisravintoloita, sitä et tule katumaan.

HEITTÄYDY MUKAAN RISTEILYFIILIKSIIN

ROYAL CARIBBEAN KOHOKOHTIA

Viihde

Kautta historiansa Royal Caribbean on erottautunut kilpailijoistaan laadukkaalla viihdetarjonnalla sekä kaikista huimimmilla aktiviteeteilla. Broadway- ja jäätanssinäytösten ohella laivalla on esiintymässä alansa parhaita akrobaatteja, uimahyppääjiä, kuviouimareita, koomikoita ja taikureita. Näiden ammattilaisten ohella myös koko muu laivan henkilökunta osallistuu matkustajien viihdyttämiseen.

Laiva

Löytyi