logotype
Valikko

Norwegian Cruise Line -risteilyt

Freestyle Cruising! Norwegian Cruise Linen risteilyt ovat kenties kaikkein rennoin lomailumuoto. Innovatiiviset ja suuret laivat luovat huippuluokan puitteet, erinomainen palvelutaso ja rento meininki viimeistelevät risteilykokemuksen.

Norwegian Spirit
Norwegian Spirit

Norwegian Cruise Line

Olitko kenties luullut, että risteilyt ovat jäykkiä ja muodollisia sekä vielä kalliita eläkeläisten bingomatkoja? No luulit väärin. Norwegian Cruise Linen risteilyillä nautit vapaudesta ja risteilet juuri siten kuten haluat. Syöt silloin kun on nälkä ilman tiukkoja ravintoloiden kattausaikoja. Pukeudut halutessasi vaikka Suomi-verkkareihin ja valkoisiin tennistossuihin myös iltaisin. Lompakon voit myös jättää kotiin, sillä Norwegianin risteilykonsepti on All Inclusive ja myös laaja valikoima juomia sisältyy risteilyn täysihoitoon, oli niissä alkoholia tai ei. Norwegian Cruise Linen risteilyt sopivat kaikille iästä, sukupuolesta tai sosiaalisesta taustasta riippumatta. Norwegianin laivat on lastattu huippuluokan aktiviteeteilla, kuten mikroautoradalla, vesiliukumäillä, lasertaisteluradalla ja monilla muilla nuorille ja nuorekkaille suunnatuilla elämyksillä. Viihdeohjelma laivoilla on myös laadukkaimmasta päästä Broadway -musikaaleineen ja muine showohjelmineen. Tanssipaikkoja on takuulla riittävästi ja kokemuksena esimerkiksi uima-allasbileet tähtitaivaan alla jää varmasti kokeneemmankin matkailijan mieleen.

Norwegian Cruise Line sopii parhaiten:

  • Rentoa menoa ja meininkiä kaipaavalle matkustajalle.
  • Sinulle, joka jätät mielellään kravatin ja pikkutakin kotiin lomamatkalle lähtiessä.
  • Kun arvostat hyvää palvelua, runsasta ravintolavalikoimaa ja laadukasta iltaviihdettä.
  • Lapsiperheille, jossa lapset ovat välillä 3-17 vuotta. Hyvät lapsialennukset.
  • Sinkuille on tarjolla myös yhden hengen hyttejä. Harvinaisuus risteilymaailmassa.

Norwegian Cruise Line -risteilytarjoukset

VÄLIMEREN RISTEILYT NORWEGIANIN TYYLIIN

Välimeren risteilyillä tutustut uuteen kaupunkiin joka päivä

Norwegian Cruise Linen laivoilla risteilet rennosti vaikka Lissabonista Azoreille, Madeiralle ja Kanariansaarille. Suosikkikohteita ovat myös Venetsia, Dubrovnik ja Ateena, Barcelonaa ja Roomaa unohtamatta.

Klikkaa viereistä viereistä videota ja inpiroidu sinisestä merestä ja auringonpaisteesta.

LÄHDE NOJATUOLIMATKALLE NORWEGIANIN RISTEILYLLE

NORWEGIAN CRUISE LINE KOHOKOHTIA

Aktiviteetit

Laivat täynnä kokemuksia ja tekemistä koko perheelle! Norwegian Cruise Linen suurimmat laivat ovat pullollaan aktiviteetteja. Vesiliukumäkiä risteilevässä vesipuistossa, mikroautoratoja ja kiipeilypuistoja laivan kannella, keilaratoja ja lasertaisteluareenoita. Voit myös hemmotella itseäsi kylpylässä, kohottaa lomakuntoa urheilemalla ja tanssimalla sekä rentoutua auringon alla uima-altaalla.

Laiva