Harmony of the Seas

Harmony of the Seas

Harmony of the Seas® on kolmas Oasis-luokan laiva. Central Parkin, Boardwalkin ja muiden kaupunginosien sekä laajan ravintolavalikoiman lisäksi laivalla on muun muassa 3 vaikuttavaa vesiliukumäkeä ja robottibaarimikkoja. Laivalla on myös virtuaaliparvekkeet sisähyteissä, mikä tarkoittaa merinäköalaa myös sisähyteissä.

Vinkit Oasis-luokan laivoille

Nyt ollaan ytimessä! Risteily Royal Caribbeanin Oasis-luokan laivalla on ultimaattinen risteilykokemus. Tekisi melkein mieli sanoa, että tee elämäsi ensimmäinen risteily jollain toisella laivalla (tai varustamolla), jotta voit sitten seuraavalla kerralla upgreidata risteilykokemuksen uudelle tasolle Oasis-luokan risteilijällä. Tämä siitä syystä, että käytännössä kaikki risteilylle kertaalleen lähtevät, menevät sellaiselle vielä uudestaan ja uudestaan.

Oasis-luokan laivat ovat maailman suurimpia ja uskomattomimpia elämysparatiiseja. Elävä puisto, jäähalli, surffaussimulaattorit, kävelykatuja laivan sisällä ja ulkona, Broadway lisensoituja show-ohjelmia teatterissa ja huikeaa akrobatiaa Aqua -teatterissa. Kiipeilyseiniä, vaijeriliukuja, huimia liukumäkiä, koripallokenttä, minigolfrata ja vesipuisto massiivisine vesiliukumäkineen. Nämä laivat ovat yhdistelmä Las Vegasia ja Orlandon huvipuistoja ja pääset samalla tutustumaan myös useaan maahan ja kulttuuriin. Kyseessä on lomakokemus vailla vertaa.

Laivatiedot

Neitsytmatka2016
Matkustajaa5 400
Henkilökuntaa2 397
Kantta18
Leveys
47
m
Pituus
362
m
Koko
227 700
BT
Nopeus
23,80
solmua

Harmony of the Seas

What do you get when you combine one of the world's largest ships with thrilling adventures at sea? An incredible experience aboard Harmony of the Seas that revolutionizes family vacations! Enjoy the tallest waterslide at sea, Ultimate Abyss?, impressive stunt tricks at AquaTheater, and robots at the Bionic Bar. Also, experience dazzling Broadway shows and restaurants from around the world.
Viihde
Aktiviteetit
Ruoka & Juoma
Keho & Mieli

Viihde

Broadway-musikaaleja, taitoluisteluesityksiä ja AquaTheater-näytöksiä – Royal Caribbean panostaa laadukkaaseen viihteeseen.

Löytyi

Muita laivoja