Symphony of the Seas

Symphony of the Seas® on neljäs Oasis-luokan laiva. Central Parkin, Boardwalkin ja muiden kaupunginosien sekä laajan ravintolavalikoiman lisäksi laivalla on muun muassa 3 vaikuttavaa vesiliukumäkeä ja robottibaarimikkoja. Laivalla on myös virtuaaliparvekkeet sisähyteissä, mikä tarkoittaa merinäköalaa myös sisähyteissä.

RisteilyÄssän vinkit Oasis-luokan laivoille

Petri Sirén

Nyt ollaan ytimessä! Risteily Royal Caribbeanin Oasis-luokan laivalla on ultimaattinen risteilykokemus. Tekisi melkein mieli sanoa, että tee elämäsi ensimmäinen risteily jollain toisella laivalla (tai varustamolla), jotta voit sitten seuraavalla kerralla upgreidata risteilykokemuksen uudelle tasolle Oasis-luokan risteilijällä. Tämä siitä syystä, että käytännössä kaikki risteilylle kertaalleen lähtevät, menevät sellaiselle vielä uudestaan ja uudestaan.

Oasis-luokan laivat ovat maailman suurimpia ja uskomattomimpia elämysparatiiseja. Elävä puisto, jäähalli, surffaussimulaattorit, kävelykatuja laivan sisällä ja ulkona, Broadway lisensoituja show-ohjelmia teatterissa ja huikeaa akrobatiaa Aqua -teatterissa. Kiipeilyseiniä, vaijeriliukuja, huimia liukumäkiä, koripallokenttä, minigolfrata ja vesipuisto massiivisine vesiliukumäkineen. Nämä laivat ovat yhdistelmä Las Vegasia ja Orlandon huvipuistoja ja pääset samalla tutustumaan myös useaan maahan ja kulttuuriin. Kyseessä on lomakokemus vailla vertaa.

Laivatiedot

more
Neitsytmatka

2018

Matkustajaa

5400

Henkilökuntaa

2200

Kantta

18

Koko

228081

BT
Nopeus

23.8

solmua
Pituus

362

m
Leveys

47

m

Symphony of the Seas

Kyse ei ole siitä, että olisi suurin. Suuri koko on välttämätöntä, kun haluaa tarjota paljon kaikille – tinkimättä mistään. Tervetuloa Symphony of the Seasille, yhdelle maailman suurimman laivaluokan laivoista. Täällä sinua odottaa yli 20 ravintolaa, vehreä puisto ja seitsemän kaupunginosaa.
Viihde
Aktiviteetit
Ruoka & Juoma
Hyvinvointi
right

Viihde

Broadway-musikaaleja, taitoluisteluesityksiä ja AquaTheater-näytöksiä – Royal Caribbean panostaa laadukkaaseen viihteeseen.
more
more
sort
more

Muita laivoja