Oasis of the Seas

Oasis of the Seas

Oasis of the Seas, Harmony of the Seas, Symphony of the Seas, Wonder of the Seas ja Allure of the Seas -risteilylaivat ovat maailman suurimpia. Laivat tarjoavat seitsemässä eri kaupunginosassaan palveluita ja aktiviteetteja, joita ei ole ennen nähty maailman seitsemällä merellä. Jokaisesta päivästä tulee uusi löytöretki. Oasis of the Seas teki neitsytmatkansa joulukuussa 2009, sisarlaiva Allure of the Seas loppuvuodesta 2010, Harmony of the Seas toukokuussa 2016, Symphony of the Seas huhtikuussa 2018 ja uusin sisarlaiva Wonder of the Seas maaliskuussa 2022.

Vinkit Oasis-luokan laivoille

Nyt ollaan ytimessä! Risteily Royal Caribbeanin Oasis-luokan laivalla on ultimaattinen risteilykokemus. Tekisi melkein mieli sanoa, että tee elämäsi ensimmäinen risteily jollain toisella laivalla (tai varustamolla), jotta voit sitten seuraavalla kerralla upgreidata risteilykokemuksen uudelle tasolle Oasis-luokan risteilijällä. Tämä siitä syystä, että käytännössä kaikki risteilylle kertaalleen lähtevät, menevät sellaiselle vielä uudestaan ja uudestaan.

Oasis-luokan laivat ovat maailman suurimpia ja uskomattomimpia elämysparatiiseja. Elävä puisto, jäähalli, surffaussimulaattorit, kävelykatuja laivan sisällä ja ulkona, Broadway lisensoituja show-ohjelmia teatterissa ja huikeaa akrobatiaa Aqua-teatterissa. Kiipeilyseiniä, vaijeriliukuja, huimia liukumäkiä, koripallokenttä, minigolfrata ja vesipuisto massiivisine vesiliukumäkineen. Nämä laivat ovat yhdistelmä Las Vegasia ja Orlandon huvipuistoja ja pääset samalla tutustumaan myös useaan maahan ja kulttuuriin. Kyseessä on lomakokemus vailla vertaa.

Laivatiedot

Neitsytmatka2009
Matkustajaa5 400
Henkilökuntaa2 150
Kantta18
Leveys
47
m
Pituus
361
m
Koko
225 282
BT
Nopeus
23,80
solmua

Oasis of the Seas

Oasis of the Seas sets sail with an innovative design featuring seven distinct neighborhoods, each offering an array of exciting and groundbreaking experiences that reimagine the cruise experience. With over 20 restaurants, a lush park, and 16 decks brimming with adrenaline and adventure, the ship awaits you. If you’re seeking BIG adventure at sea, you’ll find it here!
Viihde
Aktiviteetit
Ruoka & Juoma
Keho & Mieli

Viihde

Broadway-musikaaleja, taitoluisteluesityksiä ja AquaTheater-näytöksiä – Royal Caribbean panostaa laadukkaaseen viihteeseen.

Löytyi

Muita laivoja