Allure of the Seas

Oasis of the Seas, Harmony of the Seas, Symphony of the Seas ja Allure of the Seas -risteilylaivat ovat maailman suurimpia. Laivat tarjoavat seitsemässä eri kaupunginosassaan palveluita ja aktiviteetteja, joita ei ole ennen nähty maailman seitsemällä merellä. Jokaisesta päivästä tulee uusi löytöretki. Oasis of the Seas teki neitsytmatkansa joulukuussa 2009, sisarlaiva Allure of the Seas loppuvuodesta 2010, Harmony of the Seas toukokuussa 2016 ja uusin sisarlaiva Symphony of the Seas huhtikuussa 2018.

RisteilyÄssän vinkit Oasis-luokan laivoille

Petri Sirén

Nyt ollaan ytimessä! Risteily Royal Caribbeanin Oasis-luokan laivalla on ultimaattinen risteilykokemus. Tekisi melkein mieli sanoa, että tee elämäsi ensimmäinen risteily jollain toisella laivalla (tai varustamolla), jotta voit sitten seuraavalla kerralla upgreidata risteilykokemuksen uudelle tasolle Oasis-luokan risteilijällä. Tämä siitä syystä, että käytännössä kaikki risteilylle kertaalleen lähtevät, menevät sellaiselle vielä uudestaan ja uudestaan.

Oasis-luokan laivat ovat maailman suurimpia ja uskomattomimpia elämysparatiiseja. Elävä puisto, jäähalli, surffaussimulaattorit, kävelykatuja laivan sisällä ja ulkona, Broadway lisensoituja show-ohjelmia teatterissa ja huikeaa akrobatiaa Aqua -teatterissa. Kiipeilyseiniä, vaijeriliukuja, huimia liukumäkiä, koripallokenttä, minigolfrata ja vesipuisto massiivisine vesiliukumäkineen. Nämä laivat ovat yhdistelmä Las Vegasia ja Orlandon huvipuistoja ja pääset samalla tutustumaan myös useaan maahan ja kulttuuriin. Kyseessä on lomakokemus vailla vertaa.

Laivatiedot

more
Neitsytmatka

April 2010

Matkustajaa

5400

Henkilökuntaa

2150

Kantta

18

Uudistettu

2015

Pituus

361

m
Koko

225282

BT
Nopeus

23.8

solmua

Allure of the Seas

Kyse ei ole siitä, että olisi suurin. Suuri koko on välttämätöntä, kun haluaa tarjota paljon kaikille – tinkimättä mistään. Tervetuloa Allure of the Seasille, yhdelle maailman suurimman laivaluokan laivoista. Täällä sinua odottaa yli 20 ravintolaa, vehreä puisto ja seitsemän kaupunginosaa.
Viihde
Aktiviteetit
Ruoka & Juoma
Hyvinvointi
right

Viihde

Broadway-musikaaleja, taitoluisteluesityksiä ja AquaTheater-näytöksiä – Royal Caribbean panostaa laadukkaaseen viihteeseen.
more
more
sort
more

Muita laivoja