Icon of the Seas maailman suurin laiva

Icon of the Seas

Maailman suurin laiva on Suomessa rakennettu Icon of the Seas. Tämä laiva on täysin omassa luokassaan ja aivan täydellinen perhelomakohde. Icon aloitti risteilyliikenteen tammikuussa 2024. Laivalla on ennennäkemätön määrä aktiviteetteja ja mm. maailman suurin kelluva vesipuisto. Löydät Iconilta myös uudistetun Central Park -puiston, entistä suuremman jäähallin ja kokonaan uudelleen ideoidun Aqua-teatterin, merten suurimman uima-altaan, swim-up baarin eli varsinaisen uima-allasbaarin ja täysin uudenlaisia hyttityyppejä.

Icon of the Seas

Suomessa rakennettu Icon of the Seas aloitti risteilyt Karibialla tammikuussa 2024. Icon of the Seasin myötä Royal Caribbean on nyt vienyt laiva-matkakohteena ajattelun ns. maaliin. Viimeistään nyt on se tilanne, että laiva on risteilyn pääkohde ja vierailusatamat ovat sivuosassa. Laivalta löytyy mm. merten suurin vesipuisto, lukuisia uima-altaita sekä valtavasti aktiviteetteja ja tekemistä koko perheelle.

Iconilla on ennätysmäärä 3-5 hengen hyttejä eli lapsiperheet on selkeästi ollut kohderyhmänä laivan suunnittelussa. Näen itseni siemailemassa värikästä ja maistuvaa juomaa laivan swim-up uima-allasbaarissa, samalla kun jälkikasvu temmeltää vesiliukumäissä kulman takana. Tästä ei perheloma enää parane! Katso video ja hämmästy. Klikkaa alla olevaa linkkiä.

Katso video

Laivatiedot

Neitsytmatka2024
Matkustajaa7 600
Henkilökuntaa2 350
Kantta20
Leveys
64
m
Pituus
365
m
Koko
250 800
BT
Nopeus
22
solmua

Icon of the Seas

Welcome aboard Icon of the Seas! This is not just another ship- this is an extraordinary new class of adventure, the very first ship in an all-new class, Icon Class, debuting in 2023. Spread across eight different neighbourhoods, each of which has themed entertainment, restaurants, bars and experiences, there are five new destinations on board, plus three zones that passengers will be familiar with from other Royal Caribbean ships.
Viihde
Aktiviteetit
Ruoka & Juoma
Keho & Mieli

Viihde

Maailmanluokan viihdyttäjät valaisevat laivan esiintymislavat ilta toisensa jälkeen Royal Teatterin alkuperäistuotannoissa, taitoluistelu- ja vesinäytöksissä. Lisäksi Music Hallissa pääset eturiviin laittamaan jalalla koreasti lahjakkaiden cover bändien esiintyessä - Royal Caribbeanilla viihde on pääosassa.

Löytyi

Muita laivoja