Independence of the Seas
Independence of the Seas

Independence of the Seas

Independence of the Seasilla pääset kokemaan nyt entistä enemmän. Laiva sai täydellisen kasvojenkohotuksen keväällä 2018 – uusia lastenvesileikkipuistoja sekä erikoisravintoloita ja baareja. Lisäksi laivalta löytyy Sky Pad -virtuaalinen benjitrampoliini, surffisimulaattori FlowRider, Laser tag, Escape Room, Splashaway Bay ja The Perfect Storm -vesiliukumäet. Jamie´s Italian -ravintolassa voit nauttia herkullisen aterian perheen kesken tai romanttisissa tunnelmissa kahdestaan. Playmaker's Sports Bar on uusi sporttibaari, jossa pysyt ajan tasalla urheilumaailman menoista. 

Laivatiedot

more
Neitsytmatka

2008

Matkustajaa

3700

Henkilökuntaa

1360

Kantta

15

Koko

160000

BT
Nopeus

22

solmua
Pituus

339

m
Leveys

39

m

Independence of the Seas

Surffaa Flowrider -surffaussimulaattorin aalloilla, ihaile luistelijoiden taitoja jääshowssa tai nauti maisemista porealtaassa, joka ulottuu laivan rungon ulkopuolelle – 30 metriä vedenpinnan yläpuolelle. Independence of the Seas on täydellinen vaihtoehto sekä aktiivi- että nautiskelijalomailijoille.
Viihde
Aktiviteetit
Ruoka & Juoma
Hyvinvointi
right

Viihde

Teatterissa viihdyttää musikaalit, koomikot, taikurit ja musiikkiesitykset. Lisäksi tarjolla on elävää musiikkia, yökerho- ja karaokebaaritunnelmaa – ja taitoluisteluesityksiä.
more
more
sort
more

Muita laivoja