Wonder of the Seas
Wonder of the Seas

Wonder of the Seas

Vuonna 2022 valmistunut Oasis-laivaluokan uusin ja suurin alus. Seikkailijoiden unelma laiva, sen sisältäessään kolme vesiliukumäkeä, kymmenen kantta laskevan liukumäen ja muutaman surffisimulaattorin. Laivan viihde-esityksiä ovat mm. erilaiset taitoluistelu- ja vesinäytökset!

Vinkit Oasis-luokan laivoille

Nyt ollaan ytimessä! Risteily Royal Caribbeanin Oasis-luokan laivalla on ultimaattinen risteilykokemus. Tekisi melkein mieli sanoa, että tee elämäsi ensimmäinen risteily jollain toisella laivalla (tai varustamolla), jotta voit sitten seuraavalla kerralla upgreidata risteilykokemuksen uudelle tasolle Oasis-luokan risteilijällä. Tämä siitä syystä, että käytännössä kaikki risteilylle kertaalleen lähtevät, menevät sellaiselle vielä uudestaan ja uudestaan.

Oasis-luokan laivat ovat maailman suurimpia ja uskomattomimpia elämysparatiiseja. Elävä puisto, jäähalli, surffaussimulaattorit, kävelykatuja laivan sisällä ja ulkona, Broadway lisensoituja show-ohjelmia teatterissa ja huikeaa akrobatiaa Aqua -teatterissa. Kiipeilyseiniä, vaijeriliukuja, huimia liukumäkiä, koripallokenttä, minigolfrata ja vesipuisto massiivisine vesiliukumäkineen. Nämä laivat ovat yhdistelmä Las Vegasia ja Orlandon huvipuistoja ja pääset samalla tutustumaan myös useaan maahan ja kulttuuriin. Kyseessä on lomakokemus vailla vertaa.

Laivatiedot

Neitsytmatka2022
Matkustajaa6 988
Henkilökuntaa2 394
Kantta18
Leveys
64
m
Pituus
362
m
Koko
228 081
BT
Nopeus
22
solmua

Wonder of the Seas

Tervetuloa Wonder of the Seasille, yhdelle maailman suurimman laivaluokan laivoista! Laivalta löydät kahdeksan uniikkia "naapurustoa", jokaisella oma teemansa ja aktiviteettinsa. Yli 20 ravintolaa, vehreä puisto, Aquateatteri ja nämä kahdeksan naapurustoa odottavat sinua!
Viihde
Aktiviteetit
Ruoka & Juoma
Keho & Mieli

Viihde

Maailmanluokan viihdyttäjät valaisevat laivan esiintymislavat ilta toisensa jälkeen Royal Teatterin alkuperäistuotannoissa, taitoluistelu- ja vesinäytöksissä. Lisäksi Music Hallissa pääset eturiviin laittamaan jalalla koreasti lahjakkaiden cover bändien esiintyessä - Royal Caribbeanilla viihde on pääosassa.

Löytyi

Muita laivoja