Miami, Florida
Miami, Florida

Risteilyt Miami

Miami on ainutlaatuinen yhdistelmä karibialaistyylisiä aurinkoisia rantoja, amerikkalaista urheilua, kauppoja ja hupia.

Yksikään Yhdysvaltojen kaupunki ei ole kehittänyt niin montaa erilaista identiteettiä niin lyhyessä ajassa kuin Miami. Hieman yli sata vuotta sitten tämä entinen espanjalainen siirtokunta, joka sijaitsee Miami-joen varrella, ei herättänyt erityistä kiinnostusta. Tuolloin ainoa tapa päästä Miamiin oli veneellä.

Vaikka merenrantakäytävä on kaupungistunut melkein Floridan kärjestä puoliväliin rannikkoa asti, luonnon ja ulkoilun ystäville on vielä paljon nähtävää. Atlantin rannikon ulkopuolella, lyhyen matkan päästä etelässä on muun muassa Yhdysvaltojen mannerosan ainoa elävä koralliriutta. Lisäksi Miamista löytyy trooppisia rantalintuja ja vesilintuja, joita ei löydy mistään muusta osavaltioista. Ja missä muualla Yhdysvalloissa saatat joutua jarruttamaan välttääksesi tien ylittäviä alligaattoreita?

On epätodennäköistä, että kohtaat risteilymatkasi aikana kaupungin, joka houkuttelee yhtä montaa erilaista matkailumakua: kulinaristit, shoppailiijat, ekomatkailijat, golfaajat, vesiurheilijat tai perinteisten nähtävyyksien rakastajat viihtyvät täällä varmasti.

right

Vaikka merenrantakäytävä on kaupungistunut melkein Floridan kärjestä puoliväliin rannikkoa asti, luonnon ja ulkoilun ystäville on vielä paljon nähtävää.

more
more
sort
more

Muita kohteita