Oranjestad, Aruba
Oranjestad, Aruba

Risteilyt Aruba (Oranjestad)

Aruban saari Etelä-Karibialla on sekoitus pehmeitä, valkoisia hiekkarantoja ja autiomaata.

Aloe-kasvi kukoistaa täällä ja aloe vera on yksi saaren suurimmista vientituotteista. Aruban virallinen kieli on Papiamento, kiehtova sekoitus hollantia, englantia, espanjaa ja kreolia. Useimmat saaren asukkaista ovat monikielisiä. Valuutta toimii Aruban floriini, mutta useimmat kaupat ja ravintolat hyväksyvät Yhdysvaltain dollarin. 

Aruballa vierailevat risteilymatkustajat haluavat usein makoilla kuuluisilla hiekkarannoilla, kuten Eagle Beach tai Baby Beach. Muita suosittuja retkiä ovat saarikierros, matka Karibianmeren pinnan alle sukellusveneellä tai strutsitilavierailu.

Sää on usein ihanteellinen Arubassa – päivän keskilämpötila on noin 28 astetta, jota piristää virkistävä tuuli. Hurrikaanit ovat tällä alueella harvinaisia, mikä tarkoittaa, että vaikka Arubassa on miellyttävää vierailla vuoden ympäri, tänne voi matkustaa myös hurrikaanikaudella toukokuusta lokakuuhun asti.

right

Aruballa vierailevat risteilymatkustajat haluavat usein makoilla kuuluisilla hiekkarannoilla, kuten Eagle Beach tai Baby Beach.

more
more
sort
more

Muita kohteita