San Juan, Puerto Rico
San Juan, Puerto Rico

Risteilyt San Juan

San Juan toimii ankkurina itäisen ja eteläisen Karibian reiteille. Tässä satamassa melkein kaikki risteilijät tekevät jossain vaiheessa matkaansa pysähdyksen.

Puerto Rico sijaitsee Yhdysvaltojen alueella ja San Juan on sen kaupunkikeskus. Kaupunki on jaettu uuteen ja vanhaan: uusi sisältää liikealueita ja hieman syrjäisempiä naapurustoja, vanhaa aluetta puolestaan on historiallinen kaupunki muinaisten muurien ympäröimänä.

Suurin osa risteilyaluksista telakoituu aivan vanhan San Juanin sydämeen. Vanha, aidattu kaupunki on säilynyt erinomaisesti ja sen rönsyilevät linnoitukset, mukulakivikadut, antiikkikaupat ja taidegalleriat tekevät siitä ihanteellisen vierailukohteen. Tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu vaikuttava El Morron linnake, joka on peräisin vuodelta 1539, San Juanin katedraali, jonne on haudattu saaren ensimmäinen kuvernööri Ponce de Leon, sekä useita upeita aukioita. Calle del Cristo on täynnä taidegallerioita, käsityöläisstudioita ja erottuvia putiikkeja. Monet risteilyt pysyvät satamassa myöhään yöhön asti. Tämä antaa loistavan mahdollisuuden kokeilla kaupungin parhaita ravintoloita ja vilkasta yöelämää pitkälle iltaan asti.

right

Suurin osa risteilyaluksista telakoituu aivan vanhan San Juanin sydämeen.

more
more
sort
more

Muita kohteita