Tortola, Brittiläiset Neitsytsaaret
Tortola, Brittiläiset Neitsytsaaret

Risteilyt Tortola (Brittiläiset Neitsytsaaret)

Tortola ja suurin osa Britannian Neitsytsaarista ovat vuoristoisia alueita. Vaikka niillä on vehreät kukkulat, ilmasto ja kasvillisuus ovat paljon kuivempia kuin monilla muilla Karibian saarilla.

Tortolassa kaktus ja sukulentit ovat yleisempiä kuin saniaiset ja virtaavia puroja ja vesiputouksia ei käytännössä ole. Saarten kuivalla ilmastolla on hyödyllinen sivuvaikutus: vesi on huomattavasti kirkkaampaa kuin muilla Karibian alueilla.

Tästä syystä Tortola ja neitsytsaaret ovat suosittu sukeltajien ja snorklaajien kohde. Tortolaa ympäröivien saarten luoma suoja tekee merenkäynnin hyvin rauhalliseksi. Kevyt tuuli ja rauhallinen tekevät myös Tortolasta ja neitsytsaarista maailman johtavan purjehdusalueen.

Vierailu Tortolaan tarjoaa myös mahdollisuuden kokea muita neitsytsaarten alueita. Näitä ovat Norman Island, Jost Van Dyke, Peter Island, Marina Cay ja Virgin Gorda. Kaikki ovat tavoitettavissa Tortolasta käsin. Yksi Tortolan suurimmista ylpeydenaiheista on asukkaiden aidosti ystävällinen ja positiivinen asenne elämään.

right

Tortola ja neitsytsaaret ovat suosittu sukeltajien ja snorklaajien kohde.

down
down
sort
down

Muita kohteita