Cozumel, Meksiko
Cozumel, Meksiko

Risteilyt Cozumel

Vaikka Cozumel on Meksikon suurin ja väkirikkain Karibian saari, tästä uneliaasta kalastajakylästä tuli turistinähtävyys vasta 1960-luvulla.

Nykyään Cozumel on merkittävä risteilysatama, joka ottaa vastaan ​​yli 4 miljoonaa risteilymatkustajaa vuodessa ja jopa kahdeksan alusta päivässä. Cozumel on pitänyt myös kiinni turismittomasta puolestaan; vain kolmasosa saaresta on kehitetty ja rakennettu, jolloin suuret viidakot ja hiekkarannat ovat pysyneet koskemattomina.

Cozumel tarjoaa halpoja upeita koruja, meksikolaisia ​​käsitöitä ja muita matkamuistoja. Tämä pieni saari sijaitsee Yucatanin niemimaan rannikolla ja tarjoaa uskomattoman monipuolisia vaihtoehtoja vesiurheilun ystäville, lähellä upeita koralliriuttoja. Sukellus, snorklaus, veneily ja laitesukellusmahdollisuudet ovat yksiä suurimpia vetonauloja tähän aurinkoiseen kohteeseen.

Cozumelilla on rikas historia. Itse asiassa saari on saanut nimensä mayasivilisaatiosta, joka asettui tänne noin 2000 vuotta sitten. Maya-legendan mukaan Cozumel oli rakkauden ja hedelmällisyyden jumalattaren Ixchelin koti. Sanotaan, että kun uskonnolliset temppelit vihittiin hänelle, hän lähetti suosikkilintunsa pääskyn kiitollisuuden merkkinä.

Nykyään Cozumel on merkittävä risteilysatama, joka ottaa vastaan ​​yli 4 miljoonaa risteilymatkustajaa vuodessa ja jopa kahdeksan alusta päivässä.

Löytyi

Muita kohteita