MSC Seascape

MSC Seascape

Upeat ulkoilmatilat MSC Seascapella on suunniteltu rentoutumiseen, viihtymiseen ja ruokailuun. Laivan ehdoton rentoutumisen mekka on laivan perällä sijaitsevat infinity altaat - poreilla ja ilman. Joka ilta laivalla pääset nauttimaan erilaisista esityksistä, niin Broadway-tunnelmasta kuin taikuudestakin. Laivan aktiviteetit hurmaa koko perheen. Luvassa interaktiivisia elämyksiä vesipuistossa, 5D-elokuvia ja monenlaista muuta jännittävää.

Laivatiedot

Neitsytmatka2022
Matkustajaa5 877
Henkilökuntaa1 648
Kantta19
Leveys
41
m
Pituus
339
m
Koko
169 500
BT
Nopeus
22
solmua

MSC Seascape

MSC Seascapella on vaikuttavia ulkotiloja, jotka ovat suunniteltu rentoutumiseen, ruokailuun ja viihteeseen. Upea laivan perällä sijaitseva Infinity Aft Pool, kaksi infinity -poreallasta ja ylellistä ulkoilmaruokailua, MSC Seascape takaa unohtumattoman risteilyelämyksen - täydellinen valinta koko perheelle!
Viihde
Aktiviteetit
Ruoka & Juoma
Keho & Mieli

Viihde

Broadway-esitykset, akrobatia ja taikuus – uusi esitys teatterissa joka ilta. Lisäksi 20 baaria ja loungea, vaihtoehtoja on lukemattomia. Pääteatterista ja laivan perällä olevasta loungesta high-tech diskoon ja valtavan kasinon kautta sporttibaareihin - jokaiselle jotakin!

Löytyi

Muita laivoja