MSC World Europa

MSC World Europa

Vuonna 2022 valmistunut MSC World Europa on MSC Cruisesin ensimmäinen LNG-kaasulla kulkeva risteilylaiva. Aluksessa on mm. 13 ravintolaa, 7 uima-allasta ja sekä 104 metrinen kävelykatu, josta on upea panoraamanäköala merelle.

Laivatiedot

Neitsytmatka2022
Matkustajaa6 761
Henkilökuntaa2 139
Kantta19
Uudistettu
2022
Pituus
330
m
Koko
205 700
BT
Nopeus
22
solmua

MSC World Europa

Rentoudu allasalueella, ihastele illuusioita promenadin valtavassa digitaalisessa kupolikatossa, vieraile huvipuistossa tai käy katsomassa säkenöivä Broadway show. MSC World Europan risteilyllä on tekemistä koko perheelle. Tämä kelluva lomakohde tulee myös olemaan MSC Cruisesin ensimmäinen LNG-kaasulla kulkeva risteilylaiva.
Viihde
Aktiviteetit
Ruoka & Juoma
Keho & Mieli

Viihde

Viihteessä on valinnanvaraa kaikille - laivaston suurimmasta virtuaalisella todellisuudella varustetusta vesipuistosta moneksi muuntautuvaan 300-paikkaiseen Luna Park Studioon, tila, joka sopii tapahtumaan kuin tapahtumaan. Käy kävelyllä 104 metrisellä kävelykadulla, missä on upeat panoraamanäkymät merelle. Uskaliaammalle risteilijälle löytyy merten pisin liukumäki - The Venom Drop @ The Spiral, 11-kantta korkea ruostumattomasta teräksestä tehty taideteos!

Löytyi

Muita laivoja