MSC World America

Miamista Karibialle keväällä 2025 risteilyt aloittava MSC World America yhdistelee kauneutta ja innovaatioita. Kävelykadulta avautuu upea panoraamanäköala merelle ja laivalla on yli 30 baaria, loungea ja ravintolaa. Laiva soveltuu erinomaisesti myös perheille - täältä löytyy mm. virtuaalitodellisuudella varustettu vesipuisto, törmäilyautoja sekä lastenklubi.

Laivatiedot

Neitsytmatka2025
Matkustajaa6 761
Henkilökuntaa2 138
Kantta20
Leveys
47
m
Pituus
333
m
Koko
205 700
BT
Nopeus
23
solmua

MSC World America

Kestävän risteilemisen laiva on suunniteltu mielenkiintoisille ja rikastuttaville kokemuksille merellä, missä sisustuksen eurooppalainen eleganssi kohtaa amerikkalaisen mukavuuden. MSC World America aloittaa risteilynsä Miamista Karibialle keväällä 2025.
Viihde
Aktiviteetit
Ruoka & Juoma
Keho & Mieli

Viihde

Viihteessä on valinnanvaraa kaikille - laivaston suurimmasta virtuaalisella todellisuudella varustetusta vesipuistosta moneksi muuntautuvaan 300-paikkaiseen Luna Park Studioon, tila, joka sopii tapahtumaan kuin tapahtumaan. Käy kävelyllä 104 metrisellä kävelykadulla, missä on upeat panoraamanäkymät merelle. Uskaliaammalle risteilijälle löytyy merten pisin liukumäki - The Venom Drop @ The Spiral, 11-kantta korkea ruostumattomasta teräksestä tehty taideteos!

Löytyi

Muita laivoja