Celebrity Beyond

Celebrity Beyond

Innovatiivinen Celebrity Beyond vie entistä lähemmäs merta arkkitehtuurillaan. Avarat ulkoilmatilat, kulinaristiset elämykset ja upean arkkitehtuurin ympäröimänä nauttii varmasti laivan tunnelmasta. Rooftop Gardenissa katsellaan elokuvia, Edenissä viihdytään elämyksien parissa ja Las Vegasin inspiroimana nautitaan esityksistä teatterissa - kulttuuria moneen eri makuun! The Magic Carpet on laivan erikoisuus. Tämä muuntautuu ravintolaksi iltaisin, päivisin allasalueeksi ja laituriksi laivaan noustessa tai laivalta lähtiessä. Celebrity Beyondin ravintola tarjonnasta löydät 15 ravintolaa ja kahvilaa, sekä 12 baaria ja loungea.

Laivatiedot

Neitsytmatka2021
Matkustajaa3 300
Henkilökuntaa1 416
Kantta21
Leveys
39
m
Pituus
327
m
Koko
129 500
BT
Nopeus
22
solmua

Celebrity Beyond

Celebrity Beyond vie innovatiivisen merelle suuntautuvan arkkitehtuurin pidemmälle kuin koskaan luoden entistä läheisemmän yhteyden merelle! Ota aurinkoa ja hengitä suolaista meri-ilmaa avarissa ulkoilmatiloissa, nauti kulinaarisia elämyksiä ja anna upean arkkitehtuurin ympäröidä tunnelmallaan. Tämä rento ja ylellinen kelluva resortti on paikka, missä joka päivä on ainutlaatuinen!
Viihde
Aktiviteetit
Ruoka & Juoma
Keho & Mieli

Viihde

Katsele elokuvia Rooftop Gardenissa, Las Vegasin inspiroimia esityksiä innovatiivisessa teatterissa tai koe hieman erilaisia viihde-elämyksiä Edenissä.

Löytyi

Muita laivoja