New York
New York

Risteilyt New York

Loputtomien mahdollisuuksien kaupunki, jossa on paljon energiaa. New York on aina ollut vertailukohtana ensiluokkaiselle ruokailulle, vertaansa vailla oleville ostosmahdollisuuksille sekä kulttuurille.

Se on rakkautta ensi silmäyksellä, kun näet Empire State Building ja Vapaudenpatsaan ensikertaa. New Yorkista löydät aina erityylistä ruokaa: uunituore siivu täydellistä pizzaa, kiinalaista ruokaa Chinatownissa tai haute-cuisine -illallinen kynttilänvalossa. Staten Island -lautan näkymät ovat tyrmäävät ja keskustan yöelämä pitää sinut kiireisenä kaupungissa, joka ei koskaan nuku. 

Manhattania ympäröivät Brooklyn, Bronx, Queens ja Staten Island. Monista Brooklynin kaupunginosista on tullut yhtä suosittuja ja tyylikkäitä kuin Manhattanilla. Viisi Brooklyn-yhteisöä, jotka ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia, ovat Brooklyn Heights, Cobble Hill, Park Slope ja Brighton Beach. Staten Islandilla Snug Harbourissa on lauttaterminaalin lisäksi kulttuurikeskus, oma eläintarha ja tiibetiläinen taidemuseo. Richmondtownissa on myös paljon rakennuksia, joista osa on jopa 300 vuotta vanhoja.

right

Staten Island -lautan näkymät ovat tyrmäävät ja keskustan yöelämä pitää sinut kiireisenä kaupungissa, joka ei koskaan nuku.

more
more
sort
more

Muita kohteita