Fort Lauderdale, Florida
Fort Lauderdale, Florida

Risteilyt Fort Lauderdale

Floridan Gold Coastin "keskikaupunki", Fort Lauderdale, sijaitsee etelässä Miamin ja pohjoisessa sijaitsevan Palm Beachin välillä.

Kaupunki sulautuu hienosti suurkaupunkinaapureihinsa – Miamin tyylikkään tunnelman elementit ja Palm Beachin varakas tunnelma ovat tunnistettavissa. Fort Lauderdale on yksi Pohjois-Amerikan vilkkaimmista risteilysatamista: yli kolme miljoonaa ihmistä kulkee täältä vuosittain. Tämä tekee Fort Lauderdalesta vankan matkailukohteen. 

Kaupunki on kasvanut lempeäksi yhteisöksi, joka on suuntautunut perhe- ja risteilijäkeskeiseksi. Kanavien ja kaupungin läpi kulkevan Intracoastal-vesiväylän lisäksi suuret kehityshankkeet ovat määrittäneet Fort Lauderdalen asemaa uudelleen. Keskusta, etenkin Las Olas Boulevardin ympärillä kahviloineen, gallerioineen ja putiikkeineen luovat Miami Beach -tunnelmaa. Surffauksen, hiekan ja Fort Lauderdalen risteilysatamakeskittymänsä lisäksi kaupungissa on tarpeeksi toimintaa houkutellakseen matkailijoita jäämään tänne muutamaksi päiväksi ennen matkaa tai sen jälkeen.

right

Fort Lauderdale on yksi Pohjois-Amerikan vilkkaimmista risteilysatamista.

more
more
sort
more

Muita kohteita