Fort Lauderdale, Florida
Fort Lauderdale, Florida

Risteilyt Fort Lauderdale

Floridan Gold Coastin "keskikaupunki", Fort Lauderdale, sijaitsee etelässä Miamin ja pohjoisessa sijaitsevan Palm Beachin välillä.

Kaupunki sulautuu hienosti suurkaupunkinaapureihinsa – Miamin tyylikkään tunnelman elementit ja Palm Beachin varakas tunnelma ovat tunnistettavissa. Fort Lauderdale on yksi Pohjois-Amerikan vilkkaimmista risteilysatamista: yli kolme miljoonaa ihmistä kulkee täältä vuosittain. Tämä tekee Fort Lauderdalesta vankan matkailukohteen. 

Kaupunki on kasvanut lempeäksi yhteisöksi, joka on suuntautunut perhe- ja risteilijäkeskeiseksi. Kanavien ja kaupungin läpi kulkevan Intracoastal-vesiväylän lisäksi suuret kehityshankkeet ovat määrittäneet Fort Lauderdalen asemaa uudelleen. Keskusta, etenkin Las Olas Boulevardin ympärillä kahviloineen, gallerioineen ja putiikkeineen luovat Miami Beach -tunnelmaa. Surffauksen, hiekan ja Fort Lauderdalen risteilysatamakeskittymänsä lisäksi kaupungissa on tarpeeksi toimintaa houkutellakseen matkailijoita jäämään tänne muutamaksi päiväksi ennen matkaa tai sen jälkeen.

Fort Lauderdale, FloridaFort Lauderdale, Florida
right

Fort Lauderdale on yksi Pohjois-Amerikan vilkkaimmista risteilysatamista.

down
down
sort
down

Muita kohteita