logotype
Valikko

Elämys Cruises

Risteilyt Norjaan suoraan Helsingistä

KESÄLLÄ 2023 RISTEILLÄÄN NORJAN VUONOMAISEMIIN SUORAAN HELSINGISTÄ

MSC Fantasia -loistoristeilijä tekee kahden viikon risteilyjä Helsingistä Norjaan ja takaisin

Kesän 2022 suosikki tekee paluun myös kesällä 2023 mutta entistä parempana! Risteilyjen reitit ovat monipuolistuneet ja jokaisella risteilyllä pääsee näkemään myös Norjan maailmankuuluja vuonomaisemia. Uutena kohteena risteilyillä on myös ihana Kööpenhamina. Saksan Kielissä vieraillaan myös jokaisella risteilyllä mennen tullen. Täältä voit tehdä päiväretken vaikka Hampuriin tai Lyypekkiin. Kahden viikon risteilyjä on tarjolla 25.5., 8.6., 22.6., 6.7., 20.7. ja 3.8.2023. Risteilyt alkaen 1359 €.

LUE LISÄÄ JA VARAA
Icon of the Seas

RISTEILYMAAILMAN HUIPPU-UUTUUS ICON OF THE SEAS

Maailman suurin laiva on parhaillaan rakenteilla Turussa. Iconin risteilyt ovat nyt myynnissä.

Viimeksi näin järisyttävä uutuus on ilmestynyt risteilymarkkinoille vuonna 2009, kun niinikään Turussa rakennettu Oasis of the Seas valmistui. Tammikuussa 2024 aloittaa liikennöinnin Icon of the Seas, joka on järisyttävä laivauutuus ja ylivoimainen vaihtoehto erityisesti perhelomamatkakohteeksi. Katso ennakkovideo laivasta ja valmistaudu hämmästymään. Iconin risteilyt ovat nyt myynnissä nettisivuillamme. Risteilyasiantuntijamme auttavat mielellään esimerkiksi parhaan hytin valinnassa.

LUE LISÄÄ JA VARAA
Koronaturvalliset risteilyt

RISTEILYILLE NYT MYÖS ILMAN KORONAROKOTUKSIA! TUTUSTU PÄIVITTYNEISIIN, VARUSTAMOKOHTAISIIN KORONAOHJEISTUKSIIN SEKÄ ROKOTUS, VAKUUTUS JA TESTAUSVAATIMUKSIIN

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta

Elämys Cruises seuraa jatkuvasti koronavirukseen liittyviä ohjeistuksia. Tältä sivulta löydät tietoa varustamokohtaisista käytännöistä ja vaatimuksista.

LUE LISÄÄ
Norwegian Sun

KANARIANSAARET, MADEIRA, MAROKKO JA LISSABON. TALVEN UUTUUSRISTEILYT MALAGASTA.

Elämys Cruisesin edulliset risteily + lennot matkapaketit

Tällaisia risteilyjä ei ole aiemmin ollut tarjolla. Norwegian Cruise Linen loistoristeilyt Kanarian saarille ovat talven 2022-2023 uutuus. Näillä risteilyillä on käytössä Freestyle Cruising konsepti, eli laivalla ei tunneta mitään pukukoodeja eikä jäykkiä ruokailuaikoja. Jokainen saa nauttia luksusristeilystä vapaasti omaan tyyliin. Laivalla nautit runsaasta täysihoidosta ja päivisin tutustut omaan tahtiin mielenkiintoisiin vierailukohteisiin. Kiertomatkan tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. 10 yön risteily + lennot alk. 1195 €.

LUE LISÄÄ JA VARAA
Santorini risteilyllä

ELÄMYS CRUISES

Suomalainen risteilymatkatoimisto on osa Elämys Groupia

Elämys Cruises on suomalainen kansainvälisten risteilyiden asiantuntija ja useiden risteilyvarustamoiden pääyhteistyökumppani Suomessa. Elämyksen hyllyltä löytyvät täyden palvelun risteilyt niin Välimerelle, Karibialle, Norjan vuonoille, kuin Etelämantereellekin sekä Suomen parhaat risteilyasiantuntijat opastamaan valinnoissa. Meiltä saat myös lennot ja kaikki muut lisäpalvelut, joista täydellinen risteilyloma on tehty.

LUE LISÄÄ

KAIKKIEN AIKOJEN RISTEILYMATKA

Ultimate World Cruise 2023-2024

Lähde nauttimaan once in the lifetime -risteilyelämyksestä maailman ympäri. Royal Caribbeanin huippualus Serenade of the Seas kiertää maailmaa 274 päivää pysähtyen yli 60 maassa seitsemällä eri mantereella.

LUE LISÄÄ JA VARAA

JÄTÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ

Symphony of the Seas Välimeri

SYMPHONY OF THE SEAS RISTEILEE VÄLIMERELLÄ 2023

Kesällä 2023 Läntisellä Välimerellä risteilee maailman suurimpaan laivaluokkaan kuuluva Symphony of the Seas

Maailman mahtavimmat laivat Symphony of the Seas, Harmony of the Seas ja Wonder of the Seas risteilevät talven 2022-2023 Karibialla. Näistä Symphony tulee kesäksi 2023 Välimerelle ja risteilee Barcelonasta ja Roomasta alkaen 16.4.2023 ja kauden viimeinen lähtö on 22.10.2023. Wonder of the Seasin Karibian risteilyihin voi kätevästi yhdistää Orlandon huimat huvipuistot ja Harmony puolestaan risteilee 6 - ja 8 yön risteilyjä alkaen Fort Lauderdalesta.

TUTUSTU RISTEILYIHIN

Elämys Cruises on Royal Caribbean Group -varustamoiden päämyyntiedustaja Suomessa

Kesällä 2020 Royal Caribbean Group valitsi Elämys Cruisesin Suomen päämyyntiedustajakseen. Royal Caribbeanin kolmen risteilyvarustamon, Celebrity Cruises, Azamara ja Royal Caribbean International -risteilyt ovat nyt varattavissa Elämys Cruisesista.

Elämys Cruisesin risteilyasiantuntija

Petri Sirén

Risteilyasiantuntijamme, (RisteilyÄssä) Petri Sirén, on risteillyt maailman merillä vuodesta 2002 lähtien. Testattuja risteilyjä on yhteensä jo pitkälti yli sata (129 kpl, joulukuu 2022). Petri on risteillyt 22:n eri varustamon 72:lla eri laivalla muun muassa Alaskassa, Etelä-Amerikassa, Itä-Aasiassa, Kaakkois-Aasiassa, Persianlahdella, Lähi-Idässä, Norjan vuonoilla, Grönlannissa, Kanarian saarilla, Välimerellä, Karibialla sekä New Yorkista Bermudalle. Erikoisempia risteilysatamia ovat olleet muun muassa Falklandinsaarten Port Stanley, Myanmarin Yangon sekä Indonesiassa Sumatran saarella sijaitseva Belawan. Petri uskoo varmasti löytävänsä juuri sen oikean unelmaristeilyn kullekin matkustajalle. Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa risteilyasioissa!

Lue lisää

HYPPÄÄ MUKAAN RISTEILYELÄMYKSIIN

TUTUSTU SUOSIKKIVARUSTAMOIHIN