logotype
Valikko

Tietoa meistä – Elämys Cruises

Elämys Cruises

Elämys Cruises on suomalainen kansainvälisten risteilyiden asiantuntija ja useiden risteilyvarustamoiden pääyhteistyökumppani Suomessa. Elämyksen hyllyltä löytyvät täyden palvelun risteilyt niin Välimerelle, Karibialle, Norjan vuonoille, kuin Etelämantereellekin sekä Suomen parhaat risteilyasiantuntijat opastamaan valinnoissa. Elämys Cruises tekee risteilyjen varaamisesta sujuvaa panostamalla käyttäjäystävälliseen online-varausjärjestelmään sekä osaavaan ja asiantuntevaan asiakaspalveluun. Elämyksen risteilyasiantuntijat Petri “RisteilyÄssä” Sirén ja Mari Suihko ovat keränneet alan kokemusta lähes kahdellasadalla kansainvälisellä risteilyllä ja noin sadalla eri laivalla, sekä vastanneet mm. Royal Caribbean -konsernin Suomen risteilymyynnistä vuodesta 2009 lähtien. Teemme yhteistyötä kaikkien merkittävien kansainvälisten risteilyvarustamoiden kanssa ja välitämme risteilyjä myös muille suomalaisille matkatoimistoille. Elämykseltä voit varata minkä tahansa risteilyn hintatakuulla. Risteilyvarustamot maksavat meidän palkkiomme, Elämys Cruises ei veloita asiakkailtaan mitään palvelumaksuja risteilyvarauksista. Varaamalla risteilyn meiltä saat parempaa, nopeampaa ja osaavampaa palvelua kuin risteilyvarustamoilta suoraan. Useimmat risteilyvarustamot ovat ulkoistaneet asiakaspalvelunsa "call center" yrityksille, joiden henkilökunta ei ole välttämättä itse koskaan ollut risteilyllä. Varaamalla risteilyn Elämykseltä tuet myös 100% suomalaista yritystä ilman että se maksaa sinulle mitään. Osa risteilystä maksamastasi hinnasta palautuu tällä tavalla varustamon kautta Elämykselle ja sitä kautta Suomen verottajalle. Ota rohkeasti yhteyttä risteilyasiantuntijoihimme ja kysy lisää, autamme mielellämme!

Elämys Cruises on osa Elämys Groupia 

Elämys Cruises on osa toiseksi suurinta suomalaista matkanjärjestäjäkonsernia, Elämys Groupia. Konserni on taloudellisesti vakaa ja toimintamme rahoitus on turvattu. Elämys on 100% suomalainen yritys ja olemme asettaneet täydet vakuudet Kilpailu- ja Kuluttajavirastolle asiakkaidemme matkojen turvaksi.

Elämys Cruisesin risteilyasiantuntija

Petri Sirén

129 risteilyn kokemuksella. Petri on kartuttanut risteilykokemuksia kaikilla maailman merillä vuodesta 2002 lähtien. Maailman suurimmat laivat ja pienimmät jahdit sekä tutkimusmatka-tyyppiset risteilyt. Kaikista näistä Petrillä on omakohtaisia kokemuksia, joita Elämys Cruisesin asiakkaat voivat hyödyntää. Sama koskee myös Keski- ja Etelä-Euroopan jokiristeilyjä. Lähdet sitten ensimmäiselle risteilyllesi, erityiselle juhlamatkalle kuten häämatkalle tai kerran elämässä tutkimusmatkalle, saat meiltä parhaat vinkit risteilyn, varustamon, laivan ja hytin valintaan.

Avainlippu