Elämys Cruises

ELÄMYS CRUISES

Suomalainen risteilymatkatoimisto on osa Elämys Groupia

Elämys Cruises on suomalainen kansainvälisten risteilyiden asiantuntija ja useiden risteilyvarustamoiden pääyhteistyökumppani Suomessa. Elämyksen hyllyltä löytyvät täyden palvelun risteilyt niin Välimerelle, Karibialle, Norjan vuonoille, kuin Etelämantereellekin sekä Suomen parhaat risteilyasiantuntijat opastamaan valinnoissa. Meiltä saat myös lennot ja kaikki muut lisäpalvelut, joista täydellinen risteilyloma on tehty.

LUE LISÄÄ

Risteilytarjoukset

Parhaat risteilytarjoukset varustamoittain

Elämys suosittelee

Royal Caribbean

Risteile talvilomalla Karibialla

Talven Karibian risteilyt varataan nyt!

Aurinkoa, palmusaaria, värikkäitä taloja, turkoosia merta ja letkeää elämänmenoa tulvillaan oleva Karibia on suomalaisten suursuosikki. Täällä risteilevät myös maailman parhaat risteilylaivat. Karibian risteily tarjoaa elämyksellisiä kokemuksia kaikenikäisille. Varaa talven Karibian risteily nyt ja varmista parhaat hinnat.

Lue lisää ja varaa

MSC Opera risteilee ensi talvena Kanariansaarilla

Talven 2024-2025 uutuusristeilyt Kanariansaarilla ja Madeiralla

MSC Opera risteilee ensi talvena Kanariansaarilla. 7 yön risteilyn aikana vieraillaan Teneriffalla, Fuerteventuralla, La Palmalla, Lanzarotella, Gran Canarialla sekä Madeiralla. Voit varata joko pelkän risteilyn tai lento + risteilypaketin, jolloin hintaan sisältyy Finnairin suorat lennot Helsinki - Teneriffa - Helsinki sekä kuljetukset lentokentältä laivalle ja takaisin lentokentälle. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa pian!

Lue lisää ja varaa

Syksyn ja talven risteilyt Välimerellä

Celebrity Cruises risteilyt Välimerellä

Celebrity Cruisesin maailman tyylikkäimmät risteilylaivat, sopivat matkustajille, jotka nauttivat laadusta ja erinomaisesta palvelutasosta, samoin kuin hemmottelusta ja pienestä luksuksesta lautasella. Läntisen Välimeren risteilyt lähtevät Espanjasta tai Italiasta, Itäisen Välimeren risteilyt taas Kreikasta tai Italiasta. Risteilyjen pituudet vaihtelevat 6 yöstä 13 yöhön. Hyödynnä nyt varustamon kampanjahinnat ja varaa oma risteilysi!

Lue lisää ja varaa

VIVA Cruisesin jokiristeilyt nyt sivuillamme

Jokiristeilyt VIVA Cruisesilla

Tasokas VIVA Cruises tarjoaa jokiristeilyjä mm. Tonavalla, Moselilla ja Rhônella. Risteilyillä nautitaan mahtavista maisemista ja all inclusive palveluista samalla, kun kelluva hotellisi kulkee kaupungista tai maasta toiseen. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa omasi.

Tutustu risteilyihin
Havila Castor

Risteilyt Norjan vuonomaisemissa edulliseen hintaan

Koe maailman kaunein merireitti Norjan vuonoristeilyllä

Norjan rannikkoristeilyä kutsutaan maailman kauneimmaksi merireitiksi. Havilan risteilyillä pääset kokemaan nämä upeat maisemat upouusilla ja huippumoderneilla hybridilaivoilla ympäristöystävällisesti, mukavasti, laadukkaasti ja edullisesti. Risteilyjä tehdään ympäri vuoden. 5 yön risteily Kirkkoniemi - Bergen alk. 604 €/hlö, 6 yön risteily Bergen - Kirkkoniemi alk. 892 €/hlö ja 11 yön risteily Bergen - Kirkkoniemi - Bergen alk. 1394 €/hlö. Tarjoushintaiset varaukset Havilan risteilyille teet myyntipalvelustamme.

Lue lisää ja varaa

Kesällä 2025 Läntisellä Välimerellä risteilee maailman suurimpiin laivoihin kuuluva Allure of the Seas

Suomessa rakennettu Allure of the Seas risteilee Välimerellä 2025

Allure of the Seas tulee kesäksi 2025 Välimerelle ja risteilee Barcelonasta ja Roomasta. Kauden ensimmäinen lähtö on 11.4.2025 ja viimeinen 23.10.2025. Nämä risteilyt myydään hyvissä ajoin, joten varmista paikkasi pian.

Lue lisää ja varaa

Karibian risteilyt uutuuslaivoilla

Risteilymaailman huippu-uutuudet Icon of the Seas ja Star of the Seas

Suomessa rakennettu Icon of the Seas aloitti risteilyt tammikuussa 2024 ja sisarlaiva Star of the Seas aloittaa elokuussa 2025. Molemmat laivat tekevät 7 yön risteilyjä itäisellä ja läntisellä Karibialla. Laivat ovat todella suosittuja, joten varaa ja varmista paikkasi pian!

Lue lisää ja varaa

Tutustu suosikkikohteisiin

JÄTÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ

Elämys Cruises on Royal Caribbean Group -varustamoiden päämyyntiedustaja Suomessa

Kesällä 2020 Royal Caribbean Group valitsi Elämys Cruisesin Suomen päämyyntiedustajakseen. Royal Caribbeanin risteilyvarustamon, Celebrity Cruises ja Royal Caribbean International -risteilyt ovat varattavissa Elämys Cruisesista.

TUTUSTU MUIHIN SUOSIKKIVARUSTAMOIHIN

Tilaa Elämys Cruises -uutiskirje

Liittymällä uutiskirjelistalle saat kuulla uusista risteilymatkoista ja uutisista heti ensimmäisten joukossa.