Elämys Cruises

OASIS OF THE SEAS RISTEILEE VÄLIMERELLÄ 2024

Kesällä 2024 Läntisellä Välimerellä risteilee maailman suurimpaan laivaluokkaan kuuluva Oasis of the Seas

Oasis of the Sea risteilee talven 2023-2024 Miamista Karibialle, mutta tulee kesäksi 2024 Välimerelle ja risteilee Barcelonasta ja Roomasta. Kauden ensimmäinen lähtö on 5.5.2024 ja viimeinen 22.9.2024. Risteilyt ovat pituudeltaan 7 yötä.

TUTUSTU RISTEILYIHIN
Risteilyt Norjaan Kööpenhaminasta

KESÄLLÄ 2024 RISTEILLÄÄN NORJAN VUONOMAISEMIIN KÖÖPENHAMINASTA

MSC Euribia tekee viikon risteilyjä Kööpenhaminasta Norjaan ja takaisin

MSC Euribia risteilee kesällä 2024 Kööpenhaminasta Norjan vuonomaisemiin. Vierailukohteisiin kuuluvat mm. Nordfjordeid, Flåm, Ålesund ja Molde Norjassa sekä Kiel Saksassa. Risteilyiden kesto on 7 yötä.

LUE LISÄÄ JA VARAA

RISTEILYMAAILMAN HUIPPU-UUTUUS ICON OF THE SEAS

Maailman suurin laiva on parhaillaan rakenteilla Turussa. Iconin risteilyt ovat nyt myynnissä.

Viimeksi näin järisyttävä uutuus on ilmestynyt risteilymarkkinoille vuonna 2009, kun niinikään Turussa rakennettu Oasis of the Seas valmistui. Tammikuussa 2024 aloittaa liikennöinnin Icon of the Seas, joka on ylivoimainen vaihtoehto erityisesti perhelomamatkakohteeksi. Katso ennakkovideo laivasta ja valmistaudu hämmästymään.

LUE LISÄÄ JA VARAA
Välimerelle hiihtolomalla

RISTEILE VÄLIMERELLÄ HIIHTOLOMALLA

Hiihtolomaristeilyt Välimerelle varataan nyt!

Välimeren-risteilyt tarjoavat vertaansa vailla olevia kokemuksia. Historiallisia suurkaupunkeja, pieniä värikkäitä kyliä, vuoristoisia rantamaisemia ja upeita hiekkarantoja. Välimeren-risteilyille hiihtolomalla on nyt tarjolla hyviä hintoja

LUE LISÄÄ JA VARAA
Santorini risteilyllä

ELÄMYS CRUISES

Suomalainen risteilymatkatoimisto on osa Elämys Groupia

Elämys Cruises on suomalainen kansainvälisten risteilyiden asiantuntija ja useiden risteilyvarustamoiden pääyhteistyökumppani Suomessa. Elämyksen hyllyltä löytyvät täyden palvelun risteilyt niin Välimerelle, Karibialle, Norjan vuonoille, kuin Etelämantereellekin sekä Suomen parhaat risteilyasiantuntijat opastamaan valinnoissa. Meiltä saat myös lennot ja kaikki muut lisäpalvelut, joista täydellinen risteilyloma on tehty.

LUE LISÄÄ

JÄTÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ

Elämys Cruises on Royal Caribbean Group -varustamoiden päämyyntiedustaja Suomessa

Kesällä 2020 Royal Caribbean Group valitsi Elämys Cruisesin Suomen päämyyntiedustajakseen. Royal Caribbeanin risteilyvarustamon, Celebrity Cruises ja Royal Caribbean International -risteilyt ovat varattavissa Elämys Cruisesista.

HYPPÄÄ MUKAAN RISTEILYELÄMYKSIIN

TUTUSTU SUOSIKKIVARUSTAMOIHIN