logotype
Valikko

Elämys Cruises

Icon of the Seas

RISTEILYMAAILMAN HUIPPU-UUTUUS ICON OF THE SEAS

Maailman suurin laiva on parhaillaan rakenteilla Turussa. Iconin risteilyt ovat nyt myynnissä.

Viimeksi näin järisyttävä uutuus on ilmestynyt risteilymarkkinoille vuonna 2009, kun niinikään Turussa rakennettu Oasis of the Seas valmistui. Tammikuussa 2024 aloittaa liikennöinnin Icon of the Seas, joka on järisyttävä laivauutuus ja ylivoimainen vaihtoehto erityisesti perhelomamatkakohteeksi. Katso ennakkovideo laivasta ja valmistaudu hämmästymään.

LUE LISÄÄ JA VARAA
Välimerelle syyslomalla

RISTEILE VÄLIMERELLÄ SYYSLOMALLA

Syyslomaristeilyt Välimerelle varataan nyt!

Välimeren-risteilyt tarjoavat vertaansa vailla olevia kokemuksia. Historiallisia suurkaupunkeja, pieniä värikkäitä kyliä, vuoristoisia rantamaisemia ja upeita hiekkarantoja. Välimeren-risteilyille syyslomalla on nyt tarjolla hyviä hintoja

LUE LISÄÄ JA VARAA
Risteilyt Norjaan suoraan Helsingistä

KESÄLLÄ 2023 RISTEILLÄÄN NORJAN VUONOMAISEMIIN SUORAAN HELSINGISTÄ

MSC Fantasia -loistoristeilijä tekee kahden viikon risteilyjä Helsingistä Norjaan ja takaisin

Kesän 2022 suosikki tekee paluun myös kesällä 2023 mutta entistä parempana! Risteilyjen reitit ovat monipuolistuneet ja jokaisella risteilyllä pääsee näkemään myös Norjan maailmankuuluja vuonomaisemia. Uutena kohteena risteilyillä on myös ihana Kööpenhamina. Saksan Kielissä vieraillaan myös jokaisella risteilyllä mennen tullen. Täältä voit tehdä päiväretken vaikka Hampuriin tai Lyypekkiin. Kahden viikon risteilyjä on tarjolla 25.5., 8.6., 22.6., 6.7., 20.7. ja 3.8.2023. Risteilyt alkaen 1359 €.

LUE LISÄÄ JA VARAA
Symphony of the Seas Välimeri

SYMPHONY OF THE SEAS RISTEILEE VÄLIMERELLÄ 2023

Kesällä 2023 Läntisellä Välimerellä risteilee maailman suurimpaan laivaluokkaan kuuluva Symphony of the Seas

Maailman mahtavimmat laivat Symphony of the Seas, Harmony of the Seas ja Wonder of the Seas risteilevät talven 2022-2023 Karibialla. Näistä Symphony tulee kesäksi 2023 Välimerelle ja risteilee Barcelonasta ja Roomasta alkaen 16.4.2023 ja kauden viimeinen lähtö on 22.10.2023. Wonder of the Seasin Karibian risteilyihin voi kätevästi yhdistää Orlandon huimat huvipuistot ja Harmony puolestaan risteilee 6 - ja 8 yön risteilyjä alkaen Fort Lauderdalesta.

TUTUSTU RISTEILYIHIN
Santorini risteilyllä

ELÄMYS CRUISES

Suomalainen risteilymatkatoimisto on osa Elämys Groupia

Elämys Cruises on suomalainen kansainvälisten risteilyiden asiantuntija ja useiden risteilyvarustamoiden pääyhteistyökumppani Suomessa. Elämyksen hyllyltä löytyvät täyden palvelun risteilyt niin Välimerelle, Karibialle, Norjan vuonoille, kuin Etelämantereellekin sekä Suomen parhaat risteilyasiantuntijat opastamaan valinnoissa. Meiltä saat myös lennot ja kaikki muut lisäpalvelut, joista täydellinen risteilyloma on tehty.

LUE LISÄÄ

KAIKKIEN AIKOJEN RISTEILYMATKA

Ultimate World Cruise 2023-2024

Lähde nauttimaan once in the lifetime -risteilyelämyksestä maailman ympäri. Royal Caribbeanin huippualus Serenade of the Seas kiertää maailmaa 274 päivää pysähtyen yli 60 maassa seitsemällä eri mantereella.

LUE LISÄÄ JA VARAA

JÄTÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ

Elämys Cruises on Royal Caribbean Group -varustamoiden päämyyntiedustaja Suomessa

Kesällä 2020 Royal Caribbean Group valitsi Elämys Cruisesin Suomen päämyyntiedustajakseen. Royal Caribbeanin kolmen risteilyvarustamon, Celebrity Cruises, Azamara ja Royal Caribbean International -risteilyt ovat nyt varattavissa Elämys Cruisesista.

HYPPÄÄ MUKAAN RISTEILYELÄMYKSIIN

TUTUSTU SUOSIKKIVARUSTAMOIHIN