Black Friday kampanja. Varaa Royal Caribbean risteily täysin riskittömästi.

Risteilyt ovat edullisimmillaan, kun ne varaa yli vuotta ennen lähtöä. Elämys Cruises tarjoaa nyt ennennäkemättömän mahdollisuuden varata minkä tahansa Royal Caribbeanin risteilyn 100 €/hlö riskittömällä varausmaksulla. Mikäli joudut myöhemmin perumaan tai siirtämään risteilysi, et joudu maksamaan mitään peruutusmaksuja. Maksamasi 100 €/hlö varausmaksu jää meille ennakkomaksuksi seuraavaa risteilyäsi varten, ja kun myöhemmin tiedät minkä risteilyn haluat varata, siirrämme tuon saman summan uudelle varauksellesi. Mikä parasta, jos hyvissä ajoin varaamasi risteilyn hinta jostain syystä myöhemmin laskisi, päivitämme varauksellesi uuden edullisemman hinnan. Voit nyt myös hyödyntää kaikki Royal Caribbeanin Black Friday -kampanjat, kuten -30% kaikista risteilyistä ja lisäalennus Euroopan risteilyille.

Tarjouksen ehdot:

Tämä Black Friday etu on voimassa uusiin Royal Caribbean risteilyvarauksiin, jotka tehdään 17.11.- 30.11.2022 välisenä aikana. Risteilyn lähtöpäivä voi olla vuonna 2023 tai 2024. Tarjous ei koske lähilähtöjä (lähtö alle 35 vrk kuluttua). Risteilyvarauksen peruutus tai siirto tulee tehdä viimeistään 35 vrk ennen risteilyn lähtöpäivää. Mikäli peruutus tai siirto tehdään myöhemmin kuin 35 vrk ennen risteilyn lähtöpäivää, sovelletaan varaukselle Elämys Cruisesin normaaleja Royal Caribbean peruutusehtoja. Perutusta risteilyvarauksesta Elämys Cruisesille jäävä 100 €/hlö ennakkomaksu tulee käyttää uuteen Royal Caribbean risteilyvaraukseen viimeistään 31.12.2024 mutta risteilyn lähtöpäivä voi olla myös vuonna 2025. Myös uusi risteilyvaraus tulee tehdä Elämys Cruisesin kautta. Riskitön risteilyn peruutus tai siirto on mahdollista tehdä vain kertaalleen. Yhdelle uudelle risteilyvaraukselle voi käyttää ainoastaan yhden peruutetun tai siirretyn risteilyn varausmaksua. Et siis voi varata useampia risteilyjä, perua niitä ja siirtää useamman kuin yhden peruutetun risteilyvarauksen ennakkomaksuja yhdelle uudelle risteilyvaraukselle.

Mikäli varaamasi risteilyn hinta muuttuu myöhemmin edullisemmaksi, voimme pyynnöstä vaihtaa varaukselle uuden edullisemman hinnan. Hintamuutos tulee tehdä viimeistään 35 vrk ennen risteilyn lähtöpäivää. Hintamuutoksen yhteydessä muuttuu myös mahdolliset kampanjaedut, mikäli sellaisia on ollut varauksella sen varausvaiheessa. Tällaisia ovat esimerkiksi "Onboard Credit" eli käyttöraha laivan hyttitilillä, sekä "Kids sail free" eli edulliset lapsihinnat lisävuoteessa matkustaville lapsille. Muutospäivänä on voimassa muutospäivän kampanjaedut sekä hinta.

Katso hinnat ja varaa risteily täältä.