Kesäristeilyt suoraan Helsingistä Norjaan jatkuvat myös vuonna 2023! Risteilyillä mukana Elämys Cruisesin suomalainen matkanjohtaja*.

Kesäristeily on suomalaisten suosikkiloma. Mitä pidempi risteily sen parempi. Viime kesän suursuosikki saa jatkoa, eli MSC Cruisesin kahden viikon kesäristeilyt Helsingistä maailman kauneimmalle rannikolle Norjaan. MSC Fantasia -risteilylaiva vie matkustajat Itämeren halki tyylikkäästi, Ruotsin, Saksan ja Tanskan kautta Norjan vuoristoisiin ja upeisiin vuonomaisemiin. Elämys Cruisesin suomalainen matkanjohtaja on risteilyillä mukana tutustuttamassa matkustajat vierailukohteisiin ja varmistamassa, että asiakkaamme nauttivat lomastaan parhaan mukaan.

Kesän 2023 risteilyt ovat jopa monipuolisempia kuin kesällä 2022. Tällä kertaa jokaisella risteilyllä vieraillaan neljässä Norjan kohteessa ja jokaisella risteilyllä mennään myös syvälle vuonomaisemiin. Samoin risteilyt vierailevat myös Kööpenhaminassa Tanskassa jokaisella lähdöllä. MSC Cruisesin hulppean 14 vuorokauden risteilyn kohokohdat ovat luonnollisesti Norjan upeat vuonomaisemat, sekä Norjan rannikkokaupungit Bergen ja Stavanger. Lisäksi Hansakaupunki Kiel Saksassa sekä Kööpenhamina. Risteilyjä on yhteensä 6 kappaletta, joista ensimmäisen matkapäivät ovat 25.5.-8.6.2023 ja viimeisen 3.8.-17.8.2023. Risteilyn hinta sisältää erittäin runsaan täysihoidon ja monipuolisen viihde- ja aktiviteettiohjelman. Lisäksi hintaan sisältyy Elämys Cruisesin matkanjohtajan palvelut*. Huom. Voit myös varata risteilyllesi All Inclusive -juomapaketin (Easy Package), jonka saa varausvaiheessa erikoishinnalla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai varaa paketti suoraan varausmoottoristamme!

*poikkeuksena 3.8. lähtö

Video Norjan vuonoristeily MSC Cruises

PARISKUNNILLE SEKÄ LAPSIPERHEILLE

MSC Fantasia – Norjan rannikkoristeily, 14 yötä

Lähdöt 2023: 25.5., 8.6., 22.6., 6.7., 20.7., 3.8.*
*huom, tällä lähdöllä ei mukana matkanjohtajaa

Reittiesimerkki: Helsinki – Tukholma – Merellä – Kiel – Merellä – Bergen – Nordfjordeid (vuonossa) – Olden (vuonossa) – Stavanger – Merellä – Kiel – Kööpenhamina – Merellä – Tallinna – Helsinki

Varaa risteily tai kysy lisää risteilyasiantuntijoiltamme. myynti@elamyscruises.com tai 09 2510 2020. Risteilyt ovat myös varattavissa nettisivuillamme.

VARAA RISTEILY
MSC Cruises risteily Norjaan

SUOMALAINEN MATKANJOHTAJA MUKANA RISTEILYILLÄ*

Elämys Cruisesin matkanjohtaja on mukana kaikilla Norjan risteilyillä*

Laivalla palvelukielenä on englanti. Elämys Cruisesin suomalainen matkanjohtaja huolehtii laivalla kaikista järjestelyistä ja tarvittaessa avustaa asiakkaitamme suomeksi myös mahdollisissa kieliongelmissa. Matkanjohtajalta saat tietoa ja vinkkejä myös risteilyn satamakohteisiin ja nähtävyyksiin. Hänen seurassaan pääset myös tutustumaan useimpiin risteilyn satamakohteisiin. Matkanjohtajamme on asiakkaitamme vastassa heti Helsingin satamassa. Voit halutessasi matkustaa myös täysin omatoimisesti, matkanjohtajamme on ilmainen lisäpalvelu asiakkaillemme.

*poikkeuksena 3.8. lähtö

PYYDÄ TARJOUS

MSC FANTASIA

333 metriä pitkä, moderni risteilijä on valmistunut vuonna 2008

Risteilyn hintaan sisältyy:

- Täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, illalliset ja kaikki välipalat)

- Tasokas majoitus hotellihuonemaisessa hytissä valitussa hyttiluokassa

- Uima-altaiden, porealtaiden ja vesiliukumäen käyttö

- Kuntosalin ja urheilukenttien käyttö

- Lastenohjelma ja klubit lapsille

- Laivan monipuolinen ja laadukas viihdeohjelma

- Satamamaksut ja verot

- Elämys Cruisesin matkanjohtajan palvelut*
*poikkeuksena 3.8. lähtö

Risteilyn hintaan ei automaattisesti sisälly tipit laivan henkilökunnalle. Tippien summa on 168 €/hlö ja tämä summa ei automaattisesti sisälly nettisivuillamme näkyvään hintaan. Tipit voi maksaa etukäteen tai vasta laivalla.

TUTUSTU LAIVAAN
MSC Fantasia

VINKIT VUONORISTEILYLLE

Tällä kertaa jokaisella kesän risteilyllä, risteillään myös konkreettisesti minun mielestäni maailman kauneimmissa maisemissa syvällä vuonoissa! Olen risteillyt Fantasialla aiemmin Välimerellä. Kyseessä on valtava ja moderni risteilijä. Vaikka laiva on rakennettu jo 2008, edustaa se silti uudempaa ja suurempaa laivaluokkaa. Fantasialla on valtavat uima-allasalueet, useita ravintoloita ja vielä enemmän baareja. Elävää musiikkia ja tanssia on tarjolla joka ilta ja laivan teatterissa järjestetään korkeatasoisia show-esityksiä. Laivassa on myös suuri kylpyläosasto, kasino, kuntosali ja useita myymälöitä.

Lapsia ja nuoria kiinnostanee myös aluksen 4D teatteri, Formulasimulaattori, videopelisali sekä omat klubialueet teini-ikäisille ja pienemmille lapsille. Laivalla on myös vesiliukumäki. Hytit ovat mukavia, parisängyllisiä ja tilavia. Suosittelemme omalla parvekkeella varustettua hyttiä.

VARAA RISTEILY
MSC Fantasia Norja 25.5.

25.5.-8.6.2023

Toukokuun risteily aloittaa kesäkauden. Tähän aikaan vuodesta vuonomaisemat ovat kauneimmillaan. Kesä on juuri alkamassa ja aurinko sulattaa vuorten huipulla makaavaa lumikerrosta. Tämä aiheuttaa sen, että voit nähdä risteilyllä myös komeita vesiputouksia! Olden sijaitsee kuuluisan Briksdals jäätikön juurella, joten vesiputouksista voi nauttia koko kesän.

VARAA RISTEILY
MSC Fantasia Norja 8.6.

8.6.-22.6.2023

Kesäkuun risteilyn maisemallisia kohokohtia on Nordfjordeidin kylä vuonon pohjukassa sekä värikäs Bergen ja Olden jäätikön juurella. Myös monipuolinen 'Öljykaupunki' Stavanger on tämän reitin varrella. Mikä parasta keskikesällä on valoisaa lähes ympäri vuorokauden ja maisemista voi nauttia myös pitkälle iltaan ja aamuvarhaisella.

VARAA RISTEILY
MSC Fantasia Norja 22.6.

22.6.-6.7.2023

Juhannusristeily! Norjan henkeäsalpaavia maisemia voi tällä risteilyllä ihailla melkein ympäri vuorokauden. Tämän risteilyn maisemallisia kohokohtia on Nordfjordeidin kylä vuonon pohjukassa sekä värikäs Bergen ja Olden jäätikön juurella. Myös monipuolinen 'Öljykaupunki' Stavanger on tämän reitin varrella. Stavangerista voit lähteä lisämaksulliselle veneretkelle Lysefjordille, jossa sijaitsee mm. kuuluisa Preikestolen-kalliokieleke.

VARAA RISTEILY
MSC Fantasia Norja 6.7.

6.7.-20.7.2023

Tämän risteilyn maisemallisia kohokohtia on Nordfjordeidin kylä vuonon pohjukassa sekä värikäs Bergen ja Olden jäätikön juurella. Myös monipuolinen 'Öljykaupunki' Stavanger on tämän reitin varrella. Stavangerista voit lähteä lisämaksulliselle veneretkelle Lysefjordille, jossa sijaitsee mm. kuuluisa Preikestolen-kalliokieleke. Kaikissa risteilyn vierailusatamissa pysähdytään koko päiväksi (vähintään 8 tuntia), joten retkeilyyn ja nähtävyyksiin tutustumiseen on hyvin aikaa.

VARAA RISTEILY
MSC Fantasia Norja 20.7.

20.7.-3.8.2023

Tällä lähdöllä on hieman eri reitti kuin muilla kesän risteilyillä. Risteilyn kohokohta on risteily Norjan pisintä vuonoa (Sognevuono) pitkin. Risteilyllä vieraillaan myös Moldessa, joka sijaitsee Romsdalsfjordin rannalla korkeiden vuorten ympäröimänä. Kaupunkikohteista mukana ovat molemmat, kaunis Bergen ja Lysefjordin suulla sijaitseva Stavanger.

VARAA RISTEILY

3.8.-17.8.2023

Tämän risteilyn maisemallisia kohokohtia on Nordfjordeidin kylä vuonon pohjukassa sekä värikäs Bergen ja Olden jäätikön juurella. Myös monipuolinen 'Öljykaupunki' Stavanger on tämän reitin varrella. Stavangerista voit lähteä lisämaksulliselle veneretkelle Lysefjordille, jossa sijaitsee mm. kuuluisa Preikestolen-kalliokieleke. Kaikissa risteilyn vierailusatamissa pysähdytään koko päiväksi (vähintään 8 tuntia), joten retkeilyyn ja nähtävyyksiin tutustumiseen on hyvin aikaa.

VARAA RISTEILY

Löytyi