Azamara Pursuit, Chile
Azamara-risteilyt
4

Azamara-risteilyt

Boutique-risteilyjä parhaasta päästä. Azamara on premium+ -kategorian risteilyvarustamo, jonka neljä keskikokoista laivaa risteilevät ainutkertaisia reittejä eri puolilla maailmaa. Satamakohteisiin tutustuminen on Azamara risteilykokemuksen ydin.

Pariskunnille
Yksin matkustaville
Kulinaristeille
Travellereille

Azamara

Mitä tehdä jos haluaa vierailla upeissa kohteissa ja nimenomaan kokea ja sisäistää matkakohteen pintaa syvemmältä, mutta samalla haluaa välttää suuria risteilyaluksia ja epämukavia matkustustyyppejä mitä monesti kiertomatkoilla on tarjolla? Azamaran risteilyt ovat vastaus kysymykseen. Tällä kertaa fokuksessa ei ole laiva ja laivan palvelut vaan nimenomaan matkakohteet. Azamaran laivat ovat riittävän pieniä että niillä pääsee pienempiinkin satamakaupunkeihin, tai vaihtoehtoisesti suuremmissa satamakohteissa parempiin ja pienempiin satamalaitureihin. Esimerkkinä Helsingissä Azamaran laivat saapuvat suoraan Kauppatorille. Azaraman risteilyreittejä kannattaa siis tutkia tarkasti, sillä joukossa on paljon todellisiä helmiä. Mutta vaikka matkakohteet ovat pääasia, halutaan Azamaralla tuottaa myös matkustajille laadukkaat puitteet matkantekoon. Sen sijaan että Azamaran risteilyt olisivat 5 tähden ultra inclusive -kokemuksia viiden tähden hintoineen, ovat laivat premiumtasoisia maltillisine hintoineen. Palvelun ja ruoan laadusta ei tingitä lainkaan, päinvastoin, tarjolla on gourmet elämyksiä ja varmasti ennakko-odotukset ylittäviä palvelukokemuksia. Azamaran risteilyillä asiakkaat toivotetaan tervetulleiksi takaisin laivalle, päivän seikkailujen jälkeen aina hymyssä suin ja 'welcome back home' saatesanoilla. Varustamon asiakkaat ovat myös hyvin tyytyväisiä ja lojaaleja ja palaavat Azamaralle joka vuosi yhä uudestaan. Elämys Cruises on Azamaran päämyyntiedustaja suomessa.

Azamara sopii parhaiten:

  • Pariskunnille, joilla on aikaa hektisimmän työuran jälkeen panostaa oman 'ämpärilistansa' läpikäymiseen ja maapallon ihmeellisyyksiin tutustumiseen tyylikkäästi, rennosti ja mukavasti.
  • Sinulle joka nautit elämästä ja haluat myös lomaltasi monipuolisia ja sivistäviä elämyksiä, jotka hivelevät kulttuurinnälkää, aivonystyröitä ja makuhermoja.
  • Kiertomatkanälkäisille, jotka haluavat nähdä yhdellä matkalla mahdollisimman paljon. Yhdistä vaikka useita risteilyjä peräjälkeen ja kierrä esimerkiksi koko Etelä-Amerikka kerralla.

Azamara kohokohtia

Suoraan keskustaan

Pienten laivojen etuja on monenlaisia. Azamaran alukset pääsevät aina keskeisille paikoille matkakohteissa ja monesti kohteeseen tutustumisen voi aloittaa vaikka jalkaisin suoraan satamasta. Mikäli Azamara ei jostain syystä pääse keskustalaituriin, järjestetään laivalta ilmainen bussikuljetus kaupungin keskustaan. Alle 700 matkustajan aluksella ei myöskään synny ruuhkaa eikä turhia jonoja, jolloin voi keskittyä täysillä matkakohteen tutkimiseen.

Hyvä tietää Azamaran risteilyistä

Mitä Azamaran risteilyjen hintaan sisältyy?
Mitä Azamaran risteilyjen hintaan ei sisälly?
Alaikäisen kanssa matkustaminen
Aktiviteetit ja viihde
Alkoholijuomien nauttiminen laivalla
Hyttipalvelija
Juomapaketit risteilyllä
Kanta-asiakasohjelma - Azamara Circle Loyalty Program
Laivalta poistuminen
Lapsiperheet ja lasten kerhot
Lemmikkieläimet risteilyllä
Lähtöselvitys
Lääkäripalvelut
Maksuvälineet ja valuutta laivalla
Palvelurahat eli tipit laivan henkilökunnalle
Pukeutuminen risteilyllä
Risteilyn ohjelma
Ruokailut laivalla
Sähkövirta ja vaatehuolto
Terveysrajoitukset ja raskaus
Tupakointi laivalla
Varauksen hallinnointi
Wifi-yhteys laivoilla

Laiva

Löytyi