KESÄ/SYYSLOMARISTEILY VÄLIMERELLÄ. LAPSIALE 0-12v jopa -90%, 13-17v jopa -50%

Välimeren aurinko, vesiliukumäet, täysihoito ja jatkuvasti vaihtuva maisema. Siinä resepti onnistuneeseen koko perheen lomaan. Royal Caribbeanin uusimmat ja suurimmat laivat, Odyssey of the Seas ja Wonder of the Seas risteilevät toukokuusta lokakuuhun Barcelonasta ja Roomasta alkaen. Viikon risteilyllä vieraillaan Espanjan, Ranskan, Italian ja Kreikan suosikkikohteissa. Nämä risteilylaivat ovat kelluvia täyden palvelun lomakohteita, jotka ovat monipuolisuudessaan vertaansa vailla.

Aikuiset -30% ja lapset lisäalennus jopa -90%

Aikuiset -30% alennus koskee kaikkia Royal Caribbeanin risteilyjä. Lapsialennus on saatavilla Royal Caribbeanin risteilyille Välimerellä 2022. Risteilyn tulee olla kestoltaan vähintään 6 yötä ja 0-17v lasten tulee majoittua lisävuoteessa kahden aikuisen seurassa samassa parvekkeellisessa hytissä. Kampanjahinnat ovat saatavilla Eämys Cruisesin nettivaraamossa. Tarjous voimassa 31.5. asti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

ODYSSEY OF THE SEAS

Odysseyn kohokohtia ovat trampoliinipuisto, vesipuisto, surffaussimulaattori, laskuvarjohyppysimulaattori ja törmäilyautot. Aikuisempaan makuun ovat suuri kylpyläosasto, kaksi teatteria, kasino, kuntosali ja yli 20 ravintolaa. Itäisen Välimeren risteilyt Roomasta Kreikan saaristoon, alk. 699 €

Katso video Odyssey of the Seas

WONDER OF THE SEAS

Maailman suurin ja ihmeellisin laiva. Parempaa koko perheen risteilylaivaa ei yksinkertaisesti ole olemassa. Elävä puisto jossa 12.000 elävää puuta ja kasvia, kävelykatu sisällä ja ulkona, 3 teatteria, 25 ravintolaa, jäähalli, vesipuisto, surffaussimulaattori ja ilmaiset lastenklubit. Viikko on jopa liian lyhyt aika tällä laivalla. Läntisen Välimeren risteilyt Barcelonasta alkaen 830 €.

Katso video Wonder of the Seas

Löytyi