Haetaan risteilyasiantuntijaa

Suomen nopeimmin kasvava risteilymatkatoimisto Elämys Cruises etsii joukkoonsa uutta risteilyasiantuntijaa. Elämys Cruises on osa Suomen dynaamisinta, uuden sukupolven matkanjärjestäjäkonsernia, Elämys Groupia.

Ovatko kansainväliset risteilyt lähellä sydäntäsi? Tunnistatko eri varustamoiden väliset erot ja tiedätkö mitä laivaa suositella erilaisille asiakkaille? Oletko jo myynyt menestyksekkäästi risteilyjä asiakkaillesi? Onko tyytyväinen asiakas myös sinulle tärkein tekijä työssäsi? Jos vastasit myöntävästi edellä oleviin kysymyksiin voit olla etsimämme henkilö.

Olemme valmiit tarjoamaan sinulle kilpailukykyisen ja osaamistasi vastaavan palkan, hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi ammatillisesti – myös tutustumalla risteilyihin paikan päällä.  Elämys Cruises on yksi kolmesta Royal Caribbean Group -varustamoiden päämyyntiedustajasta Suomessa. Lisäksi valikoimissamme on lukuisat muut risteilyvarustamot suurista laivoista pieniin jahteihin, jokiristeilijöihin ja purjelaivoihin.

Sinulta edellytämme:
- Kokemusta kansainvälisistä risteilyistä
- Tarkkuutta ja paineensietokykyä
- Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- Kykyä hallita ja oppia nopeasti uusia järjestelmiä
- Amadeus-osaaminen ja ruotsin kielen taito lasketaan hyväksi

Jos kiinnostuit niin lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi sähköpostilla Elämys Cruisesin liiketoimintajohtajalle Petri Sirénille 20.11.2021 mennessä petri.siren@elamysgroup.com. Voit myös soittaa ja kysyä lisää auki olevasta työpaikasta suoraan Petriltä numerosta 09 2510 2020.

Tehtävä on vakituinen ja aloitus viimeistään tammikuussa 2022. Työpaikan osoite: Hämeentie 31, 00500 Helsinki.

www.elamysgroup.com
www.elamyscruises.com