Ultimate World Cruise 2023-2024

Kaikkien aikojen risteilymatka! Lähde nauttimaan once in the lifetime -risteilyelämyksestä maailman ympäri. Royal Caribbeanin huippualus Serenade of the Seas kiertää maailmaa 274 päivää pysähtyen yli 60 maassa seitsemällä eri mantereella.

Tutustu uusiin kulttuureihin, täytä bucket list uusilla mailla ja mantereilla ja nauti elämyksistä, joita et normaalisti pääse kokemaan!

Laiva lähtee 10. päivä joulukuuta 2023 Floridasta ja palaa samaan paikkaan 10. syyskuuta 2024. Matkan aikana kierretään koko maapallo ja tutustutaan mielenkiintoisimpien metropolien lisäksi modernin maailman ihmeisiin. Mukana on niin Kiinan muuri, Taj Mahal kuin Machu Picchu ja Gizan pyramidit. Ja toki myös rentoudutaan Tahititin tai Polynesian valkoisilla hiekkarannoilla.

Jos haluat kokea jotain uniikkia, nähdä maailman puhutuimmat paikat sekä tutustua uusiin kohteisiin - ja tehdä tämän kaiken mukavasti ja turvallisesti - on tämä elämys sinua varten.

Laita chat-viesti, soita 09 2510 2020 tai lähetä sähköpostia Elämyksen risteilytiimille osoitteeseen myynti@elamyscruises.com niin kerromme lisää.

Ultimate World Cruise 2023-2024