logotype
Valikko

Kesäristeilylle Norjaan suoraan Helsingistä nyt alehinnoin! Risteilyillä mukana Elämys Cruisesin suomalainen matkanjohtaja.

Kesäristeily on suomalaisten suosikkiloma. Mitä pidempi risteily sen parempi. Tämän kevään ja kesän kuumin risteilyuutinen on MSC Cruisesin kahden viikon kesäristeilyt Helsingistä maailman kauneimmalle rannikolle Norjaan. MSC Preziosa -loistoristeilijä vie matkustajat Itämeren halki tyylikkäästi, Ruotsin ja Saksan kautta Norjan vuoristoisiin ja upeisiin vuonomaisemiin. Elämys Cruisesin suomalainen matkanjohtaja on risteilyillä mukana varmistamassa, että asiakkaamme nauttivat lomastaan parhaan mukaan.

Kansainvälisen yhteisön Venäjä-pakotteilla on yllättävä seuraus. Pietari jätettiin pois risteilyreitiltä ja nyt meillä suomalaisilla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus lähteä MSC Cruisesin hulppealle risteilylle suoraan Helsingistä. 14 vuorokauden risteilyn kohokohdat on jopa neljä eri kohdetta Norjan mahtavista vuonomaisemista tunnetulla länsirannikolla, sekä Kiel/Lyypekki/Hampuri Saksassa. Risteilystä riippuen Norjassa käydään Ålesundissa, Bergenissä, Stavangerissa, Haugesundissa, Maloyssa, Kristiansandissa sekä vuonon pohjukalla Oldenissa että Nordfjordeidissa. Risteilyjä on yhteensä 6 kappaletta, joista ensimmäisen matkapäivät ovat 26.5.-9.6.2022 ja viimeisen 4.8.-18.8.2022. Kauden ensimmäisellä risteilyllä vieraillaan myös sympaattisessa Visbyn kaupungissa Gotlannissa. Risteilyn hinnat ovat alkaen 890 €/hlö. Risteilyn hinta sisältää erittäin runsaan täysihoidon. Katso myös risteily Helsingistä Saksaan 18.8.2022, hinnat alkaen 219 €.

PARISKUNNILLE SEKÄ LAPSIPERHEILLE

MSC Preziosa – Norjan rannikkoristeily, 14 yötä

Hinta alkaen 890 €/hlö - 4.8. lähtöön 1 kahden hengen hytti jäljellä (tilanne 11.7.)
Lähdöt 2022: 26.5., 9.6., 23.6., 7.7., 21.7., 4.8.

Reittiesimerkki: Helsinki – Tukholma – Merellä – Kiel – Merellä – Bergen – Ålesund – Olden – Haugesund – Merellä – Kiel – Merellä – Tallinna – Tallinna – Helsinki

Varaa risteily alla olevasta linkistä tai kysy lisää risteilyasiantuntijoiltamme. myynti@elamyscruises.com tai 09 2510 2020

VARAA RISTEILY

KESÄKUUN TARJOUS

Kesä-Elokuun 14 vrk risteilyille nyt parvekehyteistä -150 €/hlö

Alennuksen saa hytin 1. ja 2. matkustaja, yhteisalennus -300 €. HUOM. Tämä alennus kirjataan varauksille vasta varauksenteon jälkeen. Kun varaat risteilyn nettisivuiltamme normaalihintaan, saat alennuksen jälkikäteen kaikista Helsingistä kesä-elokuussa lähtevistä 14 yön risteilyistä parvekehyteissä. Lähetämme sinulle sähköpostilla laskun, jossa alennus on huomioitu.

VARAA RISTEILY
MSC Cruises risteily Norjaan

SUOMALAINEN MATKANJOHTAJA MUKANA RISTEILYILLÄ

Elämys Cruisesin matkanjohtaja on mukana kaikilla Norjan risteilyillä

Laivalla palvelukielenä on englanti. Elämys Cruisesin suomalainen matkanjohtaja huolehtii laivalla kaikista järjestelyistä ja tarvittaessa avustaa asiakkaitamme suomeksi myös mahdollisissa kieliongelmissa. Matkanjohtajalta saat tietoa ja vinkkejä myös risteilyn satamakohteisiin ja nähtävyyksiin. Matkanjohtajamme on asiakkaitamme vastassa heti Helsingin satamassa. Voit halutessasi matkustaa myös täysin omatoimisesti, matkanjohtajamme on ilmainen lisäpalvelu asiakkaillemme.

MSC Preziosa loistoristeilijä

MSC PREZIOSA

333 metriä pitkä, moderni risteilijä on valmistunut vuonna 2013

Risteilyn hintaan sisältyy:

- Täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, illalliset ja kaikki välipalat)

- Tasokas majoitus hotellihuonemaisessa hytissä valitussa hyttiluokassa

- Uima-altaiden, porealtaiden ja vesiliukumäen käyttö

- Kuntosalin ja urheilukenttien käyttö

- Lastenohjelma ja klubit lapsille

- Laivan monipuolinen ja laadukas viihdeohjelma

- Satamamaksut ja verot

- Elämys Cruisesin matkanjohtajan palvelut

TUTUSTU LAIVAAN
RisteilyÄssä MSC Preziosa

RISTEILYÄSSÄN VINKIT

Petri Sirén

Onpahan hieno juttu! Olen risteillyt Preziosalla aiemmin Välimerellä. Kyseessä on huippumoderni risteilijä. Laivalla on valtavat uima-allasalueet, runsaasti ravintoloita ja vielä enemmän baareja. Elävää musiikkia ja tanssia on tarjolla joka ilta ja laivan teatterissa järjestetään korkeatasoisia show-esityksiä. Laivassa on myös suuri kylpyläosasto, kasino, kuntosali ja useita myymälöitä. Lapsia ja nuoria kiinnostanee myös aluksen 4D teatteri, Formulasimulaattori, videopelisali sekä omat klubialueet teini-ikäisille ja pienemmille lapsille. Laivalla on myös kunnollinen vesiliukumäki! Hytit ovat mukavia, parisängyllisiä ja tilavia. Suosittelen omalla parvekkeella varustettua hyttiä. Tai Yacht Club -sviittiä.

VARAA RISTEILY
Helsingistä Norjaan 26.5.

26.5.-9.6.2022

Tämän kauden ensimmäisen lähdön hintaan sisältyy myös Easy -juomapaketti (tarjous voimassa vain rajoitetun ajan). Lisäksi Itämeren kohteista vieraillaan myös iki-ihanassa Visbyssä. Ålesund on kenties Norjan kaunein kaupunki.

LOPPUUNMYYTY
Helsingistä Norjan vuonoille 9.6.

9.6.-23.6.2022

Kesäkuun risteilyn maisemallisia kohokohtia on Nordfjordeidin kylä vuonon pohjukassa sekä värikäs Bergen ja viehättävä Haugesund. Myös Norjan kenties kaunein kaupunki Ålesund on tämän risteilyn reitillä.

LOPPUUNMYYTY
MSC Helsingistä Norjaan 23.6.

23.6.-7.7.2022

Juhannusristeily! Norjan henkeäsalpaavia maisemia voi tällä risteilyllä ihailla melkein ympäri vuorokauden. Tällä risteilyllä käydään myös Oldenissa, joka sijaitsee Nordfjord-vuonon perukoilla korkeiden vuorten välissä. Oldenin lisäksi vieraillaan myös Ålesundissa, Bergenissä ja Haugesundissa.

LOPPUUNMYYTY
MSC Cruises Vuonoristeily

7.7.-21.7.2022

Heinäkuun risteilyllä käydään myös harvemmin vieraillulla Norjan Etelärannikolla Kristiansandissa. Myös mahtavan Lysefjord-vuonon suulla sijaitseva 'Öljykaupunki' Stavanger on mielenkiintoinen vierailukohde. Nordfjordeid sijaitsee Pohjoisvuonon pohjukassa ja matka sinne ja takaisin on maisemallisesti upea.

LOPPUUNMYYTY

21.7.-4.8.2022

Tämä risteily vie kolmeen kohteeseen Norjan rannikolla ja matkalla on yksi nautinnollinen meripäivä enemmän kuin muilla kesän risteilyillä. Tällöin voi nauttia kesän kuumimmista päivistä vaikka laivan uima-allasalueella. Målöy sijaitseen pohjoisvuonon suulla vuorten keskellä. Bergen on kaunis vanha hansakaupunki ja Stavanger moderni kaupunki suuren Lysefjord-vuonon rannalla. Unohtaa ei myöskään sovi kahta vierailua Kielissä Saksassa, sieltä käsin voi vierailla mm. Hampurissa.

VARAUKSET ASIAKASPALVELUSTAMME
MSC Preziosa Norja

4.8.-18.8.2022

Elokuun risteily on yksi suosituimmista. Tällä risteilyllä käydään upeissa maisemissa Nordfjordeidissa sekä Målöyssä. Päivä vietetään myös Norjan länsirannikon suurimmissa kaupungeissa Bergenissä ja Stavangerissa. Voit osallistua myös retkille eri satamakohteissa. Kielissä pysähdytään aina kahteen otteeseen, meno- ja paluumatkalla Norjaan.

VARAUKSET ASIAKASPALVELUSTAMME
MSC Cruises Helsinki Saksa

TO-SU 3 YÖN RISTEILY HELSINGISTÄ SAKSAAN

18.8.-21.8.2022 ALK. 229€

Mikä olisikaan parempi kesäloman päätös kuin pidennetty viikonloppu risteilemällä loistoristeilijällä Helsingistä Saksaan? Risteilyn alkaen hinta täysihoidolla on 229€/hlö ja Easy-alkoholijuomapaketilla 289€/hlö

KATSO HINNAT JA VARAA RISTEILY

Usein kysytyt kysymykset Helsinki-lähdöistä (päivitetty 22.4.2022)

Vaaditaanko risteilyillä koronarokotteita?
Entä jos olen sairastanut koronan ja toipunut siitä mutta en ole ottanut täyttä rokotesarjaa?
Vaaditaanko risteilylle negatiivista koronatestitulosta?
Minkälainen koronatesti risteilylle vaaditaan?
Mitä muuta koronaan liittyvää tulee ottaa huomioon?