logotype
Valikko
1 / 4
Royal Caribbean
3
yötä

3 YÖN VÄLIMEREN-RISTEILY ROOMASTA (CIVITAVECCHIA) BARCELONAAN. 26 loka 2023

Symphony of the Seas

Alkaen690€/henkilö
Alk. hinta per hlö / parvekehytti
2023-10-26
690€/henkilö

3 YÖN VÄLIMEREN-RISTEILY ROOMASTA (CIVITAVECCHIA) BARCELONAAN.

Harvoin tarjolla – kolmen yön risteily Välimerellä huippuhintaan. Hinta alkaen 690 €/henkilö, sisältäen palvelurahat laivan henkilökunnalle.

Royal Caribbeanin Oasis-luokan risteilylaiva vie matkustajat lyhyelle Välimeren risteilylle Roomasta Barcelonaan. Tällä lähdöllä vieraillaan pizzan synnyinkaupunkina tunnetussa Napolissa. Risteilyllä nautit erittäin runsaasta täysihoidosta, erinomaisesta palvelusta sekä maailmanluokan viihdeohjelmasta. Laivalla on myös suuri aurinkokansi uima- ja porealtaineen sekä vesiliukumäkineen. Laivalla on paljon koettavaa ja risteily onkin monipuolinen lomamatka laadukkaissa puitteissa.

HUOM! Tämä tarjoushinta on saatavilla vain Elämys Cruisesin kautta.

Travel plan

Matkaohjelma
1. Päivä
Rooma

Civitavecchia on Roomasta 80 km päässä sijaitseva n. 50 000 asukkaan satamakaupunki. Roomasta on hyvä junayhteys Civitavecchiaan.

Lähtöselvitys risteilylle ja laivaannousu. Lounas risteilylaivalla. Laiva lähtee kohtia Napolia klo 20:00. 

Matkaohjelma
2. Päivä
Matkaohjelma
3. Päivä
Matkaohjelma
4. Päivä

Muutama kohokohta

Royal Caribbean

Symphony of the Seas

Symphony of the Seas aloitti liikennöinnin huhtikuussa 2018. Oasis-laivaluokan neljäs laiva on yksi maailman suurimmista risteilylaivoista. Laivan 18 kannella on tilaa jopa 5500 matkustajalle.
 
Tunnelma laivalla
Symphonylla tavoitellaan rentoa ja huoletonta tunnelmaa. Muutamana iltana risteilyllä on ns. ”formal-night”, jolloin suositellaan muodollisempaa pukeutumista laivan pääravintolaan.
 
Hytit
Kaikki hytit ovat tilavia, moderneja ja viihtyisiä. Sisähytit ovat kooltaan 14–25 m².  Parvekehytit ovat kooltaan 16-25m².
 
Ruokailu
Symphony of the Seas -laivalla on kymmeniä erilaisia ravintoloita, kahviloita ja baareja. Valtavasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja monenlaiseen makuun. Tarjolla on esimerkiksi italialaista, meksikolaista sekä japanilaista ruokaa. Aluksella on perinteisten kattausaikojen lisäksi myös käytössä My Time Dining -konsepti.
 
Viihde, urheilu ja hyvinvointi
Symphony of the Seas -laivalla on seitsemän erilaista ”naapurustoa”, joista jokaisessa on omat vetonaulansa. Laivalta löytyy muun muassa vesiteatteri, Starbucks-kahvila, teatteri Broadway-musikaaleineen, köysirata, merkkiliikkeitä ja hurja 10 kannen korkuinen kuivaliukumäki. Laivan teatterissa esitetään hittimusikaali Hairspraytä ja muita esityksiä. Laivalta löytyy myös lasten oma vesipuisto, kolme vesiliukumäkeä ja luistinrata. Urheilun ystävät löytävät itsensä valtavalta kuntosalilta, ohjatuilta ryhmäliikuntatunneilta, juoksuradalta, surffisimulaattorista tai urheilukentältä. Oikea paikka rentoutua on laajan hoitovalikoiman tarjoava Vitality Spa ja sen saunat sekä ihmetystä herättävä keskuspuisto.

Hyvä tietää
Risteilyn kieli on englanti. 
Kaikilla risteilyillä vaaditaan voimassaoleva passi, joka on voimassa vielä 6 kk risteilyn päättymisen jälkeen.

3 yön Välimeren-risteily Symphony of the Seas-laivalla matkan matkaehdot: 
Varausmaksu 200 €/hlö erääntyy maksettavaksi varaushetkellä. Loppumaksun eräpäivä on 65 vrk ennen risteilyn lähtöpäivää. 
Peruutuskulut: 
Mahdollisessa matkustajan tekemässä peruutustapauksessa varausmaksua ei palauteta. Peruutuskulut mikäli peruutus tapahtuu: 
-    Aiemmin kuin 65 vrk ennen risteilyn lähtöpäivää: 200 €/hlö
-    65–30 vrk ennen risteilyn lähtöpäivää: 50% koko matkan hinnasta
-    Myöhemmin kuin 30 vrk ennen risteilyn lähtöpäivää: 100 % koko matkan hinnasta
Nämä ehdot hyväksytään maksamalla matkan varausmaksu.

Hintaan sisältyy

Majoitus tilavassa, hotellihuonemaisessa hytissä valitussa hyttiluokassa. Kaikissa hyteissä on kylpyhuone ja WC. Hyteissä vakiona myös TV, puhelin, kampauspöytä ja hiustenkuivain
Kaikki ruokailut laivalla. Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen sekä välipalat laivan pääravintolassa ja buffet-ravintolassa. Risteilyhintaan sisältyy mannermainen aamiainen hyttiin toimitettuna tilauksesta klo 07.00 ja 10.00 välisenä aikana. Muista ruokatilauksista veloitetaan palvelumaksu USD 7,95 per tilaus. Grand-sviitissä tai korkeammassa luokassa maksua ei peritä
Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muita vastaavia alkoholittomia juomia ruokailujen yhteydessä
Monipuolinen viihdeohjelma laivalla. Tarjonta vaihtelee laivaluokasta riippuen musikaaliesityksistä jääshow-näytöksiin ja komediaesityksistä akrobatiaesityksiin
Adventure Ocean -lastenohjelma ja lasten omat alueet kuten leikkihuoneet ja uima-allasosastot. Lasten klubit on jaettu useaan eri ikäryhmään. 6-36 kk (vain huoltajan seurassa) 3-5 vuotta, 6-8 vuotta, 9-11 vuotta, 12-14 vuotta ja 15-17 vuotta
Useimmat laivakohtaiset aktiviteetit, kuten FlowRider-surffaussimulaattori, kiipeilyseinä, luistinrata, kuntokeskus, uima-altaat ja porealtaat
Satamamaksut, verot ja polttoainelisämaksut
Palvelurahat laivan henkilökunnalle.

Hintaan ei sisälly

  • Matkat lähtösatamaan ja takaisin
  • Hotellimajoituksia ennen tai jälkeen risteilyn
  • Ruokailut laivan erikoisravintoloissa kuten Giovanni’s table, Chops Grille ja Johnny Rockets
  • Erikoiskahvit ja teet. Alkoholijuomat. Pullotetut tai tölkitetyt juomat ja merkkilimonadit
  • Jotkut laivan aktiviteetit kuten kylpylähoidot ja ryhmäliikuntatunnit
  • Henkilökohtaiset kulut kuten ostokset laivan myymälöissä
  • Retket satamakohteissa
  • Laivan lääkärin palvelut
  • Matkavakuutusta