Joustavammat varausehdot

Tiedot päivitetty 11.7.2022

Useimmat risteilyvarustamot tarjoavat nyt poikkeuksellisesti normaalia joustavampia varausehtoja (muutokset ja peruutukset) uusille risteilyvarauksille. Nyt kannattaa hyödyntää nämä poikkeusehdot ja varata seuraava risteilyloma turvallisin mielin. Olemme koostaneet varustamoiden poikkeusehdoista tiivistelmän tälle sivulle. Varaamme oikeuden muutoksiin, sillä nämä poikkeusehdot voivat muuttua koronatilanteen kehittyessä. Huomaathan että peruutus/muutosajankohdaksi lasketaan se hetki kun Elämys Cruises saa aukioloaikojensa (arkisin klo 09-17) puitteissa tiedon peruutuksesta. Viimeisimmät tiedot kulloinkin voimassa olevista varausehdoista saat risteilyasiantuntijoiltamme chat-palvelussa ->

Royal Caribbean International

Cruise with confidence: Voit peruuttaa tai siirtää risteilysi eteenpäin vielä 48h ennen risteilyn lähtöä. Tämä koskee risteilyvarauksia, jotka on tehty ennen 31.3.2022 ja joissa risteilyn lähtöpäivä on viimeistään 30.9.2022. Jos asiakas päättää perua risteilynsä ohjelman puitteissa, saa hän maksamansa summan takaisin täysimääräisenä Royal Caribbean Future Cruise Credit -risteilylahjakorttina. Lahjakortin voi käyttää uuteen risteilyvaraukseen. Uuden risteilyn lähtöpäivän tulee olla ennen 31.12.2022 TAI viimeistään vuoden päästä alkuperäisen risteilyn lähtöpäivästä, kumpi tahansa määräaika on myöhemmin. Lisätietoja Cruise With Confidence ohjelmasta täällä.

Best price guarantee: Royal Caribbean tarjoaa myös mahdollisuutta vaihtaa jo varatun risteilyn hintaa vastaamaan "päivän" hintaa samassa hytti/varausluokassa, mikäli varatun risteilyn hinta laskee varauksen jälkeen.

MSC Cruises

Cruise with confidence: MSC Cruises tarjoaa mahdollisuutta muuttaa/siirtää risteilyvarausta eteenpäin kuluttomasti aina 15 vrk ennen risteilyn alkua. Tämä mahdollisuus koskee risteilyvarauksia jotka on tehty viimeistään 31.7.2022. Risteilyn voi siirtää eteenpäin aina 31.3.2023 asti. Mikäli uusi risteily on kalliimpi kuin alkuperäinen, tulee asiakkaan maksaa hinnan välinen erotus.

Celebrity Cruises

Cruise with confidence: Voit peruuttaa tai siirtää risteilysi eteenpäin vielä 48h ennen risteilyn lähtöä. Tämä koskee risteilyvarauksia, jotka on tehty ennen 31.3.2022 ja joissa risteilyn lähtöpäivä on viimeistään 30.9.2022. Jos asiakas päättää perua risteilynsä ohjelman puitteissa, saa hän maksamansa summan takaisin täysimääräisenä Celebrity Cruisesin Future Cruise Credit -risteilylahjakorttina. Lahjakortin voi käyttää uuteen risteilyvaraukseen. Uuden risteilyn lähtöpäivän tulee olla ennen 31.12.2022 TAI viimeistään vuoden päästä alkuperäisen risteilyn lähtöpäivästä, kumpi tahansa määräaika on myöhemmin.

Best price / Best promotion guarantee: Celebrity tarjoaa myös mahdollisuutta vaihtaa jo varatun risteilyn hintaa tai kampanjaetuja vastaamaan "päivän" hintaa, mikäli hinta laskee tai kampanjaedut paranevat varauksen jälkeen. Tämä on voimassa aina 48h ennen risteilyn lähtöpäivää ja edellyttää varauksen tekoa ennen 31.3.2022.

Azamara

Cruise with confidence: Voit peruuttaa tai siirtää risteilysi eteenpäin vielä 48h ennen risteilyn lähtöä. Tämä koskee risteilyvarauksia, jotka on tehty ennen 31.8.2022 ja joissa risteilyn lähtöpäivä on viimeistään 31.12.2022. Jos asiakas päättää perua risteilynsä ohjelman puitteissa, saa hän maksamansa summan takaisin täysimääräisenä Azamaran Future Cruise Credit -risteilylahjakorttina. Lahjakortin voi käyttää uuteen risteilyvaraukseen viimeistään 30.6.2023 ja uuden risteilyn lähtöpäivän tulee olla ennen 30.6.2023.

Best price guarantee: Azamara tarjoaa myös mahdollisuutta vaihtaa jo varatun risteilyn hintaa vastaamaan "päivän" hintaa samassa hytti/varausluokassa, mikäli varatun risteilyn hinta laskee varauksen jälkeen.

Havila Voyages

Book with confidence: Rahat takaisin, tai risteilyn siirto myöhemmäksi ajankohdaksi ilman kuluja. Havila tarjoaa näitä mahdollisuuksia, mikäli Norjan tai Suomen viranomaiset tekevät Norjaan matkustamisesta mahdotonta kieltämällä matkustamisen tai määräämällä matkustajat automaattisesti karanteeniin Norjaan saavuttuaan. Tällöin peruutuksen/muutoksen voi tehdä, mutta aikaisintaan 14 vuorokautta ennen risteilyn lähtöpäivää. Tämä mahdollisuus on olemassa kaikille Havilan risteilyvarauksille, jotka on tehty viimeistään 31.12.2021, riippumatta risteilyn lähtöpäivästä.

Hurtigruten

Free rebooking: Hurtigruten tarjoaa mahdollisuutta siirtää varausta myöhemmäksi kuluitta, aina 31.3.2023 asti. Tämä mahdollisuus on olemassa, kun risteilyvaraus on tehty mille tahansa Hurtigrutenin Norjan rannikkoristeilylle ennen 31.3.2022 ja risteilyn siirto tehdään viimeistään 31 vuorokautta ennen alkuperäisen risteilyn lähtöpäivää. Tämä poikkeusehto on voimassa risteilyille, joiden lähtöpäivä on viimeistään 30.9.2022. Tarkista poikkeusehdon voimassaolo risteilyasiantuntijaltamme ennen varauksen tekemistä.